Delta CityDelta City lansira blog „CITY STYLE“

Ukoliko pratite modu i aktuelne trendove, posvećujete pažnju lepoti i želite da budete u toku sa svim zanimljivim dešavanjima u gradu, onda će blog „City Style“ šoping mola Delta City (style.deltacity.rs), od utorka, 1. oktobra, biti vasa omiljena web adresa.
Tu cete naci zanimljive tekstove razvrstane u tri segmenta: Fashion Guide, Beauty Corner i Mishmash, nove informacije o aktuelnim trendovima u svetu mode, lepote, zdravlja, nege, ali i predloge kako da kvalitetno provedete svoje slobodno vreme.

Povezana vest:  Ukradeno ordenje Jovanke Broz

Fashion Guide

Ukoliko ste modni „sladokusac“ i volite da ste informisani o najnovijim trendovima, City Style nudi vam savete, preporuke i, iz prve ruke, donosi sve o najnovijim modnim trendovima, podseća na stilove za sva vremena i pomaze da pronađete pravi komad garderobe, kao stvoren za vas.

Beauty Corner

Ako posebnu pažnju posvećujete nezi kože, šminkanju i zdravom životu – onda obavezno pratite rubtiku „Beauty Corner“ sa savetima stručnjaka, preporukama „must have“ i još mnogo toga.

Povezana vest:  Marina Tucaković izvela snaju u provod!

Mishmash

U kolažnoj rubrici „Mishmash“, čitaćete zanimljive tekstove o različitim temama iz oblasti muzike, filma, gastronomije, arhitekture..
„Delta City stalno iznenadjuje posetioce brojnim novinama, nedavno smo lansirali prvu mobilnu aplikaciju šoping-mola a sada je na red došao i blog. Dosta vremena smo posvetili osmišljavanju njegovog koncepta i dizajna tako da verujem da će i ovaj put naši posetioci, a od sada i čitaoci, biti zadovoljni.“ – izjavila je Dijana Hrubik, Senior Brand Manager šoping-mola Delta City.
U utorak, 1. oktobra, obavezno posetite blog City Style i upoznajte se sa vašom novom omiljenim on line destinacijom style.deltacity.rs

Povezana vest:  Prvi ciklus WWF akademije za prirodu otpočeo u Petnici