SiriuSonic 1Kompletno SPA iskustvo za dva minuta dnevno

Rastrzane između svakodnevnih obaveza, posla i porodice žene često zanemare jednu od najvećih dragocenosti koje poseduju – kožu lica! Zagađenja iz vazduha, višak masnoće i ostatak šminke prvi su uzroci prevremenog starenja kože. Stoga dermatolozi poručuju da je svakodnevno i temeljno čišćenje neophodno kako bi koža bila zdrava i negovana.
Damama u Srbiji od skora je dostupan revolucionalrni aparat za negu kože SiriuSonic koji efikasno i dokazano otklanja sve nečistoće, podmlađuje kožu lica i ublažava prve znake starenja za samo 60 sekundi. Dodatna specifičnost SiriuSonic-a je što se koristi kod kuće, a prvi rezultati vidljivi su već posle mesec dana redovne upotrebe.
SiriuSonic poseduje četiri spa tretmana kojima se dva puta efikasnije uklanjaju zaostala nečistoća i prljavština, dok je skidanje šminke u odnosu na manuelno čišćenje unapređeno čak šest puta. Aparat osam puta efikasnije pilinguje kožu od manuelnog pilinga, poboljšavajući apsorpciju seruma i hidratantnih preparata za 50 odsto.
Minut za mlađu kožu
Glavna prednost SiriuSonic-a je u tome što sadrži četiri različita tretmana za svakodnevnu negu, nudeći kompletno SPA iskustvo u vašem domu. Svakoj dami na raspolaganju su setovi za čišćenje, piling, hidriranje i toniranje, a SiriuSonic mogu koristiti čak i oni sa osetljivom kožom.
Za samo 60 sekundi, ujutru i uveče, SiriuSonic revitalizuje i jača kožu, čineći je svežijom, blistavijom i mlađom. Na taj način koža ostaje čista, hidrirana i zategnuta, a inovativni sonični sistem značajno umanjuje mašćenje kože, perutanje i crvenilo.
SiriuSonic komplet za negu i podmlađivanje kože lica sadrži uređaj sa postoljem, kao i pet promenljivih nastavaka za čišćenje, piling, hidriranje i toniranje.
SiriuSonic čija je cena 8.450 dinara, u narednom periodu dostupan je po promotivnoj ceni od 5.900 dinara, putem online prodavnice na www.siriusonic.rs, a slanje proizvoda na adresu naručioca je besplatno.

Povezana vest:  Ruska kompanija najavljuje hotel u orbiti oko Zemlje