ECN-13409 VolFil application day creamEucerin® Volume-Filler vraća licu mladalački izgled

Novi preparati u borbi protiv starenja, Eucerin® Volume-Filler, sadrže magnolol, oligo peptide i hijaluronsku kiselinu. Redovnom upotrebom, nadoknađuju volumen kože i redefinišu konture lica.
Pacijentkinje koje posećuju dermatologe kako bi se podvrgle tretmanima za podmlađivanje često svoje lice opisuju kao „umorno“, „pod stresom“ ili „tužno“. Mnoge od njih ne shvataju da bore nisu jedini znak starenja kože. „Gubitak volumena je tipičan fenomen koji se pojavljuje u procesu starenja“, kaže Stefanie Conzelmann, direktorka odeljenja za razvoj dermokozmetike u kompaniji Beiersdorf AG. „Vremenom koža gubi elastičnost i volumen, te samim tim i konture lica postaju manje definisane.“ Gubitak volumena čini da naše lice izgleda umorno i pod stresom, a ponekad čak i tužno. U saradnji sa dermatolozima, Eucerin® istraživački centar je godinama razvijao efikasno rešenje za sprečavanje gubitka volumena i zatezanje kože lica.

Gubitak volumena – ključni aspekt starenja kože

Povezana vest:  Održana Manifestacija “Gastro Srem 2022.”

Postoji čitav niz faktora koji doprinose gubitku volumena i starenju lica. U svakom sloju kože odvijaju se različiti procesi. U gornjem sloju, epidermisu, proizvodi se manje lipida a obnavljanje ćelija je sporije. Ćelije kože proizvode manje hijaluronske kiseline čiji je zadatak da hidrira. Zbog svega ovoga koža postaje gruba i suva. Sledeći dublji sloj je dermis, koji svake godine gubi po jedan procenat kolagena. „Ovo je jedan od razloga što koža postaje manje elastična, a crte lica su manje definisane“, objašnjava Stefanie Conzelmann. Subkutis, sloj masnog tkiva, postaje sve tanji, što dovodi do promena crta lica kao i do pojave upalih obraza.

Trostruka borba protiv gubitka volumena

U saradnji sa dermatolozima, Eucerin® istraživački centar razvio je Eucerin® Volume-Filler, liniju preparata koja se bori protiv gubitka volumena. Visoko efikasna formulacija sadrži tri aktivna sastojka i svaki od njih deluje na određeni sloj kože. Magnolol, dobijen iz ekstrakta kore magnolije, poboljšava izgled kože tako što utiče na povećanje broja ćelija koje koži daju volumen. Oligo peptidi stimulišu proizvodnju kolagena, jačaju metabolizam kože i pospešuju interakciju između ćelija. Hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju kože i smanjuje dubinu bora. Dodatno, preparati sadrže 15 SPF i UVA zaštitu, za prevenciju suncem izazvanog preveremenog starenja kože.

Povezana vest:  Fanta Orange donosi revoluciju ukusa u Srbiju: Upoznajte novi, neodoljivi ukus Fante bez šećera

 

EUC Volume-Filler ambient shotAnti age preparati za sve tipove kože

Klinička i dermatološka ispitivanja dokazala su da Volume-Filler preparati pomažu u nadoknadi volumena, jasnije definišu crte lica, učvršćuju kožu i vidljivo smanjuju bore.

Eucerin® Volume-Filler kreme za dnevnu negu

Eucerin® Volume-Filler kreme za dnevnu negu sadrže visoko efikasne aktivne sastojke: magnolol, oligo peptide i hijaluronsku kiselinu, kao i SPF 15 i UVA zaštitu. Dnevna krema za suvu kožu bogatije je teksture i intenzivno neguje kožu, ali je savršena i kao podloga za šminku. Dnevna krema za normalnu i mešovitu kožu je laganije teksture i intenzivno hidrira, nije komedogena i pogodna je i za problematičnu kožu.

Povezana vest:  PETGANCE – Izbor za najelegantnijeg kućnog ljubimca 2. jula u Delta Cityu

Eucerin® Volume-Filler noćna krema

Eucerin® Volume-Filler noćna krema sa magnololom, oligo peptidima i hijaluronskom kiselinom, nije komedogena i pogodna je za sve tipove kože. Osim ova tri aktivna sastojka koji deluju na specifične slojeve kože, ova krema sadrži i deksapantenol koji stimuliše regeneraciju kože tokom noći.

Eucerin® Volume-Filler krema za negu kože oko očiju

Eucerin® Volume-Filler krema za negu kože oko očiju sa magnololom, oligo peptidima i hijaluronskom kiselinom, redovnom upotrebom pomaže da se povrati izgubljeni volumen i učvršćuje kožu. Bore i fine linije oko očiju vidljivo se smanjuju. Preparat sadrži SPF 15 i UVA zaštitu čime štiti kožu od prevremenog starenja kože pod dejstvom sunca. Pogodna je i za osobe koje nose kontaktna sočiva i idealna je podloga za šminku.