NFM 12417 Ignite POS Key Visual 1 w300NIVEA Men vas vodi do daleke Šri Lanke!

Posetite NIVEAMEN.RS i uradite pravi muški test, osmislite sopstveni ritual nege sa omiljenim NIVEA MEN Originals proizvodima i zapišite ga.
Onaj koji osvoji žiri svojim ORIGINALNIM muškim ritualom, te pokaže da je muškarac koji ne zna za strah, osvojiće fantastično putovanje na ŠRI LANKU za dve osobe od 13. do 21. novembra!
Sve što je potrebno za put je dokaz o kupovini NIVEA MEN proizvoda u iznosu od 900 dinara ostvaren u periodu od 01.09.2013 do 31.10. 2013.
Budite kreativni, originalni, zabavni, odmah posetite niveamen.rs i počnite da mislite o savršenom planu za egzotično putovanje sa NIVEA MEN proizvodima. Evo nekih ideja…

Povezana vest:  Talični Tom napunio 70 godina

NIVEA MEN Power Refresh gel za tuširanje prijatno kao šetnja tropskom šumom

Negujuća formulaa sa snažnim mirisom vodene mente i mentola osvežiće vašu kožu, ali i probuditi vaša čula. Koža je nakon korišćenja sveža, negovana i mirišljava.

NIVEA MEN Original krema za lice za kožu snažnu kao rika leopard

Bogata hidratantna formula sa vitaminom E, vitaminom H i UV filterima trenutno ublažava isušenost i napetost kože. Pruža intenzivnu dugotrajnu hidrataciju i negu. Koža je dubinski negovana i izgleda gipko i glatko. Ne ostavlja masan osećaj nakon nanošenja.

Povezana vest:  Obama neće biti pozvan na venčanje princa Vilijama

NIVEA MEN Cool šampon protiv peruti – vaše tajno oružje

Formula sa mentolom pruža trenutni osećaj svežine, sprečava svrab, isušenost i zategnutost kože glave. Vraća koži temena prirodni balans i potpuno je oslobađa peruti, sprečavajući ponovno nastajanje.

NIVEA MEN Original gel za efikasno brijanje na svakom mestu i u svakoj situaciji

Osvežavajući gel za brijanje sa hidratantnim svojstvima, sadrži aloe veru, vitamine i aktivne hidratantne sastojke i pomaže u prevenciji isušivanja kože. Probajte napredno brijanje uz Ultra Glide (TM) tehnologiju.Temeljno brijanje za kožu koja je negovana, meka i nežna.

Povezana vest:  Tajm magazin: 100 licnosti koje su obeležile istoriju mode

NIVEA MEN Stress Protect dezodorans za dobar osećaj 48 sati

Negujuća formulacija obogaćena uljem avokada i kompleksom cinka pruža antiperspirantno dejstvo i 48h zaštitu čak i u stresnim situacijama. Miris Stress Protect dezodoransa je jak i osvežavajuć – idealan za sve muškarce.

NIVEA MEN Original balsam posle brijanja – originalno rešenja za negu posle brijanja

Umirujući osećaj koji pružaju samo proizvodi iz Originals linije, uz specijalne hidratantne sastojke, vitamin E i aloe veru čini kožu muškarca negovanom i glatkom pružajući osećaj prijatnosti. Dermatološki potvrđeno da odgovara koži.