snjezanaSnježana Šućur posle spota sa Sašom Kovačevićem osvaja modni svet

Dvadesetdvogodišnja Snježana Šućur iz Gradiške zbog neobične lepote i stila odevanja je ekipa koja je radila na novom spotu Saše Kovačevića za pesmu „Nothing but the faith“ primetila na društvenoj mreži Facebook, te su joj se obratili kako bi učestvovala u njemu.
Šućurova, koja je student prava u Novom Sadu, kaže da nije ni bila upućena u to da se snima nova pesma, niti da se održava kasting.
-Iz Sašine PR službe su se meni obratili putem facebooka, rekli su da snimaju spot za strano tržište, za MTV, i da im je potreban neko kao ja. Ne krećem se u tim vodama i ne znam kako to sve funkcioniše – priča Šućurova.
Dodaje da su je verovatno angažovali za snimanje videa za numeru kojom Kovačević namerava da se probije na inostrano tržište zbog toga što ne izgleda kao da je sa ovih prostora. Istakla je i da je to kompliment koji joj ljudi najčešće daju.
-Imam neki svoj fazon i u principu MTV muzika je nešto što ja i u privatnom životu slušam. A, što se tiče snimanja, lepo smo se družili, upoznala sam neke nove zanimljive ljude, svi su bili izuzetno fini i korektni, jedno novo iskustvo.
Nas najviše zanima kakav je Saša Kovačević ?
-Saša je bio izuzetno normalan, kao da se znamo duži vremenski period, stari drugari Fin, ljubazan, opušten nemam ništa loše da kažem.
Pored vas u spotu se pojavljuje manekenka i model Danijela Damnjanović, kakvo iskustvo imate sa njom ?
-Zgodna devojka, profi, verovatno je duže u tim vodama, zna šta radi.Sa mnom prijatna, korektna, kao i ostatak ekipe, lepo smo se družili. Mene je najvise oduševila balerina Lea Abinun. otkrila je Šućurova detalje sa snimanja.
Ipak, priznala je da, s obzirom na to da joj je ovo bilo prvo iskustvo u manekenskim vodama, mnogo se dvoumila i u vezi sa odlaskom na snimanje.
-Nemam iskustva u tome i sama sam svoj najveći kritičar. Zbog istih razloga sam propuštala i određene ponude, koje se danas ne nude svakome. Ali, na greškama se uči.
Ono u što je sada sigurna jeste da će na buduće zanimljive ponude njen odgovor zasigurno biti potvrdan. Ova mlada dama kazala je da je zanima ples, modna fotografija i dizajn, te dodala da je trenutno u fazi da reši preostale ispite, vrati se zdravom životu i da radi na sebi. Pogledajte spot Saše Kovačevića u kome se pojavljuje Snježana Šućur.

Povezana vest:  Završen biciklistički ekološki karavan na Adi Ciganliji