East Village Boho style 1

PHILIPS vam pomaže da vaša kosa uvek izgleda zdravo!

Svaka žena ulaže napor da sebe uvek prikaže u najboljem izdanju. U nekim slučajevima to može da znači da kosa trpi jer spremanje na brzinu uz korišćenje neadekvatnih aparata za stilizovanje kose može izazvati oštećenja. Studije pokazuju da 6 od 10 žena ima oštećenu kosu, zbog čega je Philips napravio seriju novih proizvoda – liniju ProCare, koja brine o zdravlju i strukturi vlasi. Linija je napravljena kako bi svakoj ženi koja nema baš puno vremena  obezbedila maksimalne rezultate i pri tom kosu minimalno oštetila.

Kreativni direktor Philips-ovog programa za kosu Endi Afels nam zbog toga i za ovu sezonu poručuje da je ključ ženstvenog izgleda pre svega u zdravoj kosi i jednostavnosti. Spremate se za popodnevnu kafu sa najboljom prijateljicom ili za ludu letnju žurku? Pogledajte šta vam savetuje Endi i odlučite se za jednu od ove dve varijante!

Povezana vest:  Grand kafa Viber stikeri

East Village Boho style

„Neuredne frizure“ su ponovo u modi! Ovaj gradski i moderan stil se vratio na velika vrata upravo zbog svoje jednostavnosti. Odvojite samo nekoliko minuta i postignite neverovatan efekat!

Korak 1: Na mokru kosu nanesite malo pene ili laka.

Korak 2: Kosu skoro skroz osušite nekim od Philips-ovih fenova iz ProCare linije koji neguje i štiti vašu kosu.

Povezana vest:  BASF dodeljuje 875.000 dinara najboljim studentima-inovatorima u Republici Srbiji

Korak 3: Da bi kosa dobila na teksturi i volumenu, izdvojte po dva manja pramene koja ćete prvo posebno, a zatim i međusobno ispreplitati. Postupak ponoviti na celoj kosi.

Korak 4: Sušite uvijene pramenove fenom dodatno ih uvijajući rotacionim pokretima rukom sve dok ne budu sasvim suvi.

Korak 5: Nežno protresite kosu prstima i na kraju nanesite malo nemasne kreme za kosu ili pomade.

All Tied Up style 1All Tied Up style

Da biste napravili ovu večernju varijatu frizure, ne morate biti previše spretni. Potreban vam je jedan od Philips fenova, jedna Philips presa za kosu i nekoliko šnalica kojima ćete pričvrstiti kosu. U samo nekoliko koraka imaćete frizuru za večernji izlazak!

Povezana vest:  Obeležene dve godine postojanja Muzeja piva u Čelarevu

Korak 1: Na mokru kosu nanesite zaštitu u spreju.

Korak 2: Kosu osušite češljajući je četkom od prirodne dlake kako biste smanjili krzanje vlasi.

Korak 3: Ispravite kosu, pramen po pramen, nekom od Philips ProCare presi. Naša perporuka je da to bude ProCare Keratin presa za ispravljanje kose.

Korak 4: Kosu vežite visoko u konjski rep, a zatim deo koji je bliže gumici zakačite tankim šnalama, ostavljajući duži deo repa slobodnim.

Korak 5: Od ostatka repa ispletite kiku koju ćete zakačiti sa strane, puštajući je da nežno pokrije deo čela.