Jedna_od_ekipa_koje_su_setakmicile_na_Tuborg_merenju_lanaca_zabaveNajduži lanac Tuborg zabave do Zakintosa

Prvo merenje Tuborg lanaca zabave održano je 1. jula 2011. godine na beogradskom splavu „Sound“. Tri ekipe sa najdužim lancem od Tuborg alkica imale su priliku da osvoje letovanje na Zakintosu,  kao i VIP karte za muzički festival EXIT za celu ekipu. Finalno merenje lanca zabave, u sklopu Tuborg Ultimate Summer-a, biće održano 1. avgusta, kada će četiri najbolje ekipe dobiti  sedmodnevno putovanje u Funhouse na ostrvu Ibiza.

Ovo nesvakidašnje takmičenje u okviru Tuborg Ultimate Summer-a privuklo je veliki broj takmičara na najpoznatijoj društvenoj mreži Facebook, koji su prisustvovali prvom merenju. Ekipe sa najdužim lancem zabave imale su mogućnost da osvoje  nagradno letovanje na Zakintosu ili da sačuvaju lanac i nastave da se takmiče do 1. avgusta kada će, nakon ponovnog merenja, biti objavljeni dobitnici puta na Ibizu. Najvrednije ekipe su (bez obzira da li idu na Zakintos ili nastavljaju takmičenje) dobile komplete karata za čuveni muzički festival EXIT.

Povezana vest:  „Katapult" u Delta Cityju

Ako želite da osvojite put na špansko ostrvo sa najluđim provodom, nije kasno- okupite dobru ekipu i uz Tuborg i dobru muziku, zabavite se i napravite najduži „party“ lanac alkica od Tuborg čepova, koji će vas odvesti pravo u Funhouse na Ibizi.

Tu je i pravo iznenađenje za devojke i mladiće! Svima koji žele da se dobro provedu ovog leta, Tuborg će pružiti mogućnost da sa pobedničkom ekipom otputuju na Ibizu. Svi zainteresovani mladi ljudi moći će da se prijave na konkurs za hosting. Fotografije onih koji budu izabrani biće objavljene na Fejsbuk stranici Tuborg Srbija. Dvadeset momaka i devojaka sa najviše „like“-ova biće pozvani na završni događaj na kome će pobednici Ibiza konkursa odabrati četvoro sa kojima će otputovati na nezaboravan provod na Ibizu!

Povezana vest:  Kejti Peri i Rasel Brand sastavili listu "bračna pravila"

Tuborg je brend koji se oduvek vezivao za dobru muziku i važne muzičke događaje u Srbiji. U nastavku leta, u sklopu Tuborg Ultimate Summer-a, domaća publika će imati prilike da uživa i u koncertima benda Whitesnake, izvođača David Guett-e, ali i nastupima muzičkih velikana koji će nastupiti na jednom od najvećih i najpopularnijih svetskih festivala, EXIT. Jer, gde je Tuborg tu je i zabava!

Povezana vest:  Polimark majonez slavi 20 godina postojanja