The Illusionists SOH 009

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Predstavljamo vam Iluzioniste, sedam veličanstvenih koji će u našoj zemlji gostovati od 26.11. do 01. decembra u Spensu i Kombank Areni! Spremite se da vas zaintrigiraju magijom i iluzijom, ostave bez teksta i nasmeju do suza. Oni će vam čitati misli, omogućiti levitaciju i nestajanje. Tajne zanata koje su preuzeli od legendarnog Hudinija, usavršili su savremenom postavkom, kostimima, tehnologijom. Nastup Iluzionista prati rock n’ roll bend koji uživo izvodi muziku na sceni a koji je nastupao ranije sa Kanye Westom kao i na Glastonbury festivalu.
Iluzionisti su:
Dan Sperry je „The Anti-Conjuror.“ On predstavlja umetnost magije na čudnovat način. Opisuju ga kao spoj Marilyn Mansona i Davida Copperfielda. Nastupao je na privatnim zabavama svetskih zvezda kao što je Johnny Depp i ima preko pet miliona fanova. Posle nastupa u show „America’s Got Talent“ njegovo ime bilo je među top 10 najtraženijih na googleu. „The Anti-Conjuror“ se ne preporučuje osobama sa slabim srcem.
Jedina dama u ekipi je Jinger Leigh „The Enchantress“. Ova moderna veštica brzo je stekla brojne obožavaoce. Karijeru plesačice započela je kada je imala 15 godina a veoma brzo se našla u Disney trupi sa kojom je nastupala širom Amerike. Išla je na turneje i sa izvođačima kao što su The Beach Boys, Tony Bennett i Callaway. Mađioničara Marka Kalina (aka The Gentleman) upoznala je na jednoj od turneja. Iz ovog poznanstva nastalo je jedinstveno kombinovanje plesa sa iluzijama.
Jedan od omiljenih svetskih iluzionista je Italijan, Andrew Basso „The Escapologist“. Njegov idol je Harry Hudini i jedan je od retkih koji izvodi bekstvo iz tankera punog vode. Eksplozije, lisice, lanci, katanci, ludačke košulje, automobili u plamenu…Andrew će se izvući za nekoliko sekundi. Magazin „Warsaw Voice“ o njemu je napisao: „Pravi naslednik legendarnog Hudinija“.
Mark Kalin „The Gentleman“ je najuticajniji mađioničar više od decenije koji svoje iluzije izvodi svuda od kazina, muzeja, televizijskih emisija do sopstvenog eksperimentalnog pozorišta koje je osnovao u Renou, Nevada. Počeo je sa trikovima obmane iz ruke a zatim prešao na komplikovane iluzije. Zajedno sa Jinger Leigh postao je čuven po brzim, uzbudljivim izvođenjima koji uključuju veliki broj odvažnih efekata sa divljim životinjama. Duo je postigao i najveću iluziju svih vremena na pozornici, nestanak Jumbo Jeta. Kalin i Jinger imali su brojne televizijske nastupe kao što su u emisijama NBC’s World’s Greatest Magicians, Hidden Secrets of Magic, Fox Family’s Magic on the Edge, Entertainment Tonight, CBS i ABC. Takođe, nose laskavu titulu „Mađioničari godine“ koje im je poverila prestižna „Academy of Magical Arts“.
Iluzije i magije koje smišlja Kevin James „The Inventor“ izvode i druge zvezda kao što je David Copperfield. Trikove koje je on smislio izvodio je i glumac Nicholas Cage u filmu „Adaptation“. On je pronalazač, komičar i kolekcionar neobičnih predmeta.
Philip Escoffey „The Mentalist“ je profesionalni zabavljač, prezenter, čitač misli i kreator televizijskih kviz emisija. Već deset godina putuje svetom i demonstrira svoje umeće čitanja misli.
Jeff Hobson „The Trickster“ je domaćin u Las Vegasu i oličenje je glamura i šoumena. Ostavlja publiku u smehu i kada se spuste zavese. Iako na prvi pogled odaje izgled tihog i povučenog gospodina, njegov prefinjen smisao za humor nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tokom predstave „The Illusionists“ Jeff će vas do suza zasmejavati.
Predstave će se u Spensu, Novi Sad održavati u sledećim terminima:
26.novembar, 2013. u 19h
27.novembar, 2013. u 19h
28. novembar, 2013. u 19h
Ulaznice za predstave u Novom Sadu biće po cenama od 2200, 2500, 2800, 3000, 3200, 3500 i 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajni Spensa.
Predstave u Kombank Areni, Beograd održavaće se u sledećim terminima:
29.novembar, 2013.u 19h
30.novembar, 2013. u 15h i 19h
01.decembar , 2013. u 15h i 19h

Povezana vest:  NIKE spreman za predstojeće takmičarsko leto

Ulaznice za predstave u Kombank Areni biće po cenama od 2200, 2500, 3000, 3500 i 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs