Irena GJubilej Irene Grahovac na otvaranju nedelje mode

Irena Grahovac ove godine obeležava veliki jubilej – 20 godina rada. Revija, kojom će naša najpoznatija dizajnerka kože i krzna obeležiti dve decenije svoje karijere, biće upriličena 25 oktobra 2013. na otvaranju 34. Perwooll Fashion weeka.
Ideja kojom se inspirisala radeći kolekciju za sezonu jesen – zima 2013/2014 je music star glamur. Naime, nadahnuta jedinstvenim glamuroznim stilom muzičkih zvezda na sceni i van nje, Irena Grahovac je stvorila kolekciju koja će na najbolji način da reprezentuje prethodnih dvadeset godina njenog kreaativnog stvaranja.

Povezana vest:  31. AMSTEL FASHION WEEK , Stari zanati za novo doba (FOTO)

Jubilej Irene GrahovacKoža je u crnoj boji, a krzno u neobičnim bojama za ovu vrstu materijala – ljubičastoj, smaragno zelenoj , tirkiznoj… Kao imperativ ove sezone, u kolekciji su prisutne pantalone od streč kože sa rajsferšlusima kao modnim detaljem. Nitne, rajsferšlusi i neobična kopčanja su upečatljivi elementi kolekcije. Takođe, kao prateći detalji pojavljuju se kožne rukavice, kožne kravate, šeširi i krznene torbe.
U nameri da na poseban način obeleži svoj jubilej, Irena Grahovac je organizovala snimanje fotografija za katalog ove kolekcije na ekskluzivnim lokacijama u Istanbulu, na zidinama Konstantinopolja i u drugim delovima grada. Inače, kolekcija je rađena za evropsko tržište, te će odmah posle beogradske prezentacije, biti prikazana i publici u Luksemburgu, gde Irena Grahovac narednog meseca otvara svoju radnju.

Povezana vest:  Dr.Oetker Original pudinzi slave 129. rođendan