PeteGooding 2DJ Pete Gooding na house spektaklu u Beogradu

Serijal Serbia Dance Tuning završiće ovogodišnju sezonu žurkom na kojoj će nastupiti superstar sa Ibice, DJ Pete Gooding. House spektakl održaće se u subotu 26. oktobra u KPGT-u u Radničkoj 3, a kao domaća podrška nastupiće Aćim i Oysha. Ulaznice su besplatne ali obavezne i ovog vikenda, promo timovi će ih deliti po kafićima i klubovima u Skadarliji i Savamali i na Obilićevom Vencu i Dorćolu.
„Veoma se radujem dolasku u Beograd i obećavam nezaboravan provod! Na svakom nastupu se trudim da budem na istoj talasnoj dužini s publikom i jedva čekam da razmenimo vibracije na Serbia Dance Tuning žurki!“, izjavio je Pete Gooding pred događaj.
Ovaj britanski DJ, producent i radio prezenter poznat je širom sveta po svojoj nezaustavljivoj energiji i sjajnoj atmosferi koja prati njegove nastupe. Na muzičko putovanje krenuo je iz Birmingema, a nastavio na Ibici, gde već 17 godina živi i radi kao DJ rezident u čuvenim klubovima Space i Café Mambo. Osim na omiljenom ostrvu zabave, zapalio je plesne podijume u još 65 zemalja sveta, njegova nedeljna radio emisija Global Network emituje se na više od 100 radio stanica širom sveta, a sa partnerom Jamesom Domanom, osnovao je etiketu Superficial Recordings, kao deo muzičkog giganta Strictly Rhythm Records. Njihova stvar Runnin’ važi za ultimativni radijski hit, a trake zajedničkog projekta The Machine, izdate su na prestižnim etiketama među kojima su Size, Stereo Productions i Audio Therapy.
Već drugu godinu zaredom, serijal Serbia Dance Tuning donosi spektakularnu zabavu publici širom Srbije. Na žurkama nastupaju najkvalitetniji domaći i strani DJ-evi, a sve događaje prati vrhunska produkcija koju čine najbolji zvučni sistemi i vizuelni efekti.

Povezana vest:  MTV premijera – Ramirez „Ti i Ja“