johnny depp pirati 4 1Čime su se poznati bavili pre nego što su postali slavni?

Većina današnjih zvezda šou biznisa nije oduvek uživala u slavi i luksuzu.
Neke su morale dobro da se namuče i rade svakojake poslove da bi preživele.
Televizija Foks njuz zabavila se „čeprkajući“ po prošlosti pojedinih slavni ličnosti i tako otkrila da je Džej Zi dilovao drogu, a kralj tolk šoua Dejvid Leterman radio kao prezenter vremenske prognoze.
Pre nego što je postao doktor zavodnik u seriji „Uvod u anatomiju“, Patrik Dempsi je učestvovao na takmičenjima u žongliranju.
Reper Paf Dedi je čistio toalete u jednom meksičkom restoranu, a sličan posao obavljao je i Hju Grant, ali u poslovnici IBM-a u Londonu.
Gven Stefani se, takođe, bavila „poslovima higijene“ – ribala je podove u restoranu brze hrane.
Za istog poslodavca, ali na drugim zaduženjima, radili su i Madona, Nik Kenon, Dženifer Hadson i Megan Foks koja je maskirana u bananu reklamirala jedan kafić.
Džoni Dep je prodavao hemijske putem telefona, a Bijonse je metlom skupljala kosu u maminom frizerskom salonu.
A kada je reč o frizeraju, vlastiti salon imao je Deni Devito, a s češljem i makazama vešto je baratao i Džon Korbet, zvezda filma „Moja mrsna, pravoslavna svadba“.
Džordž Kluni je prodavao polise osiguranja, a Bil Marej vruće kestenje ispred supermarketa, dok je Kalista Flokart bila instruktor aerobika.
Bilo je i sumornijih zanimanja: Ozi Ozborn je, na primer, radio u klanici, Vupi Goldberg u pogrebnom preduzeću, a Metju Mekonahi je godinu dana čistio pileći izmet na jednoj farmi u Australiji.
Pre nego što je postao planetarna zvezda i sajentolog, Tom Kruz je rasnosio novine, a Džon Malković razvozio decu školskim autobusom.

Povezana vest:  Najbolja Coca-Cola ikada?