Kartica za mladeKartica Komercijalne banke za mlade idealna i za roditelje

Nova kartica Komercijalne banke – Kartica za mlade MyTag/One&Only, omogućava mladima, već od 14 godina i više, da nauče da odgovorno troše novac i da im novac uvek bude pri ruci, bilo gde da se nalaze, u zemlji i svetu. Kartica je idealna opcija za korišćenje prilikom ekskurzija, letovanja, putovanja, ali i za duže boravke van mesta stanovanja, školovanje, studiranje i sl, uključujući i inostranstvo i zato je posebno pogodna za đake i studente.
Roditelji, ali i bake, deke, rođaci ili prijatelji mogu da otvore račun i namene karticu svojoj deci, unucima, prijateljima… Količinu novca mogu da dopunjavaju po želji i uvek će imati uvid u to na koji način je mladi korisnik kartice trošio novac. Novac je moguće uplatiti brzo, jednostavno i neograničeni broj puta. Uplate se mogu vršiti kako u ekspoziturama Komercijalne banke, tako i putem elektronske banke, svakog dana od 00 do 24h.
Kartica za mlade izdaje se sa rokom važenja od tri godine, uz jednokratnu naknadu od samo 500 dinara, bez bilo kakvih naknadnih članarina i troškova održavanja u sve tri naredne godine.
Potrošnja po kartici ograničena je na onoliko novca koliko je uplaćeno.
Korisnicima su na raspolaganju dve opcije dizajna i imena kartice: MyTag ili One&Only.

Povezana vest:  Unikatne farmerke svetskih zvezda prikazane na njujorškoj Nedelji mode