Render 16h

BIG TRŽNI CENTAR SPREMAN ZA POSETIOCE

Dva dana ostalo je do zvaničnog otvaranja BIG šoping centra u Novom Sadu. Velelepni objekat koji se prostire na 40.000 kvadratnih metara, spreman je da ugosti svoje posetioce. Svečano otvaranje za javnost zakazano je za četvrtak, u 16h, kada će građani Novog Sada moći da, po prvi put, vide šoping centar iznutra. Posetiocima će na raspolaganju biti najkvalitetniji modni brendovi, restorani brze hrane, ali i ostali zabavni sadržaji. BIG šoping centar zaposliće ukupno 1000 ljudi sa teritorije Novog Sada.
Robert Yahav, generalni direktor kompanije BIG CEE izjavio je da će BIG tržni centar biti novi centar Novog Sada i uverava da će širok asortiman usluga koji BIG tržni centar nudi biti dovoljan da u njemu uživaju kako najmlađi, tako i oni stariji. Takođe, izrazio je zahvalnost gradu Novom Sadu, kao i kompanijama „Tehnogradnja“ iz Kruševca i Eurobank Srbija, zbog pomoći oko izgradnje BIG šoping centra.
Popularne cene artikala, mnogo iznenađenja i zabave očekuje sve posetioce BIG tržnog centra od trenutka otvaranja pa sve do kraja ponedeljka, 11. novembra.

Povezana vest:  Viktor Troicki u provodu u klubu Mr. Stefan Braun