OMcafe sojaOmiljena posna kombinacija – OMCAFE sa sojinim mlekom  
 

Vreme Velikog posta je idealna prilika za čišćenje organizma i brigu o ishrani, ali nam ne omogućava omiljeno ispijanje kafe sa mlekom. Zato je za sve ljubitelje savršene kombinacije mleka i kafe OMCAFE proizvela posnu instant kafu sa sojinim mlekom. Od ove zime se više ne morate odricati vaših Običnih Momenata, već  možete uživati u ukusima prve jutarnje kafe i postite bez griže savesti. Instant 2u1, 3u1 Soya i 3u1 Soya Vanilla ne sadrže laktozu, pa su pogodne i za one koji su netolerantni na mlečni šećer koji se nalazi u kravljem mleku.  Sojino mleko sadrži vitamine i minerale, proteine, nezasićene masne kiseline (50-60 odsto više od kravljeg mleka) kao i gvožđe, pa su tako 2u1, 3u1 Soya I 3u1 Soya Vanilla  vrlo pogodne za sve one koji vode računa o svom zdravlju.

OMCAFE je jedini proizvođač kafe na našem tržištu, koji u svom portfoliju nudi instant kafu sa sojinim mlekom, bez laktoze.
Na rafovima prodavnica širom naše zemlje, ljubitelji kafe mogu naći instant kafe 3u1 Soya, 3u1 Soya Vanilla kao i 2u1 Soya, što će im doneti novu mogućnost uživanja u Običnim Momentima uz omiljenu kombinaciju kafe i mleka.
 

 

Povezana vest:  Kim Kardašijan plaši se izjava uskoro bivšeg supruga Krisa