Illusionists pictNAJTRAŽENIJI SHOW MAGIJE NA SVETU THE ILLUSIONISTS: WITNESS THE IMPOSSIBLE OD SUTRA U NOVOM SADU

Najtraženiji show magije „The Illusionists“ od sutra, utorka, 26. novembra, počinje sa prikazivanjem u Spensu, Novi Sad. Ovaj spektakl magije prikazivaće se u Spensu, Novi Sad od 26. do 28. novembra a u Kombank Areni, od 29. novembra do 01. decembra po sledećem rasporedu:

Predstave će se u Spensu, Novi Sad održavati u sledećim terminima:

26. novembar,  2013. u 19h

27. novembar,  2013. u 19h

28. novembar, 2013. u 19h

Ulaznice za predstave u Novom Sadu biće po cenama od 2200, 2500, 2800, 3000, 3200, 3500 i 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajni Spensa.

Predstave u Kombank Areni, Beograd održavaće se u sledećim terminima:

Povezana vest:  Simpsonovi slave 20. rođendan

29. novembar,  2013.u  19h

30. novembar,  2013. u 15h i 19h

01. decembar , 2013. u 15h i 19h

Ulaznice za predstave u Kombank Areni biće po cenama od 2200, 2500, 3000, 3500 i 4000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Sedam neverovatnih iluzionista zaintrigiraće vas magijom i iluzijom koju nikada do sada niste videli. Zadivljujući miks najčudnijih i najneverovatnijih optičkih iluzija uključuje napeti ruski rulet, iznenađujuće levitacije, čitanje misli, nestajanja i bekstva i po prvi put u istoriji, bekstvo iz tankera punog vode.

Svaki iluzionista je maestro na svom polju a njihovim trikovima svedočilo je preko million ljudi širom sveta.

Povezana vest:  Rudolf ponovo u Srbiji!

Ovi mađioničari preuzeli su tajne zanata od najvećeg iluzioniste ikada Hudinija i nadogradili ih savremenom postavkom, kostimima, tehnologijom i bendom koji svira uživo na sceni stvorivši nov teatralno-umetnički žanr nikada ranije viđen.

Svetlucav, dinamičan i urnebesno smešan – The Trickster, Jeff Hobson je oličenje glamura i privlačenja pažnje! Jeff ostavlja publiku nasmejanu do suza dugo nakon sto zavesa padne. Nemojte da vas zavara njegov nevin izgled. Ukrašće vam osmehe i preći vas svaki put!

Ako bi vam stranac rekao ko je vas omiljeni učitelj ili koje brojeve za loto biste izabrali, kako biste se osećali? Philip Escoffey je čitač misli u najmodernijem smislu. On će sa vama pričati, slušati vas i – pročitati misli!

Povezana vest:  Biljana Ristić: Za gladne 200 miliona dinara!

Jedinstveni spoj elegancije i teatralnosti, gracioznosti i prkošenja gravitaciji! Ona je The Enchantress, Jinger Leigh, jedina dama iluzionista! Karijeru je započela kao igračica kada je imala 15 godina a sada stvara jedinstvenu iluziju kombinujući je sa umetničkim plesom.

Mark Kalin – The Gentleman  je jedan od najuticajnijih mađionicara već više od decenije! Njegova specijalnost u mladosti je bila obmana i opsenarska veština, ali kako se razvijao, tako su se razvijale i njegove iluzionarske sposobnosti i repertoar. Mark je poznat po izvođenju svoje magije u kazinima, televizijskim emisijama, umetnčckim centrima, ali i u svom eksperimentalnom pozorištu The Magic Underground, 1998. godine je izveo jedan od najopasnijih magijskih trikova, „Table of Terror!“