Carobni grad posterLENA KOVAČEVIĆ OTVARA UŠĆE ŠTARK ČAROBNI GRAD

Muzički nastup Lene Kovačević i nesvakidašnji karneval plesača i bubnjara obeležiće svečano otvaranje popularne manifestacije UŠĆE Štark Čarobni grad, koja počinje u nedelju, 1. decembra, u UŠĆE Shopping Centru.
Jedinstveni karneval krenuće hodnicima šoping centra u 17 časova, zabavljaće posetioce i zajedno sa njima kretaće se ka glavnom holu gde će se okupljenima obratiti duhoviti Inspektor Blaža, šarmantna voditeljka Marija Kilibarda, kao i Deda Mraz. Nakon toga, od 18 časova, svi ljubitelji džez muzike uživaće u nastupu pevačice Lene Kovačević koja je samo za posetioce Ušća pripremila poseban repertoar najslušanijih pesama. Na svečanom događaju specijalna gošća biće i Tanja Medved, bivša rukometašica reprezentacije Srbije, a prisutne će pozdraviti i predstavnici UŠĆE SC.
UŠĆE Štark Čarobni grad biće otvoren sve do 15. januara 2014. godine, a za to vreme posetioci će uživati u koncertima Emine Jahović (21. decembar) i Tanje Jovićević (12. januar 2014), mnogim nagradnim igrama i gostima iznenađenjima, kao i u „Sensa gradu sreće“ u okviru kog će videti inspirativne izložbe ali i prisustvovati kreativnim radionicama, časovima joge, šminkanja, masaže.
Za one najmlađe biće organizovane interesantne edukativne ture. Deca uzrasta od 7 do 10 godina imaće priliku da obilaze igloe, čuju i vide kako se slavi Nova godina u tropskim i severnim gradovima, posete „Grad slatkiša“, ali i da se fotografišu sa Deda Mrazom koji će ih čekati od 22. decembra do 6. januara u svojoj fotelji na dobro poznatom mestu u glavnom holu UŠĆE Shopping Centra.

Povezana vest:  Novo Lagunino izdanje “Ljubav je ušetala“ Marise de los Santos