Belgrade Running Club nocTAMARA I NINA NA NOĆNOM TRČANJU

Kompanija Delta Sport, generalni zastupnik brenda Nike, nastavlja da promoviše aktivan i zdrav način života. U saradnji sa „Belgrade Running Club“-om, i u Srbiji je počela globalna kampanja #FlashRun, a koja ima za cilj promociju noćnog trčanja. Pasioniranim trkačima i članovima kluba, pridružile su se i poznate, mlade glumice Tamara Dragičević i Nina Janković. Njih dve predvodile su grupu trkača koji su trčali beogradskim ulicama, pored poznatih prestoničkih klubova.
Vođena ranijim iskustvima trkača prilikom trčanja u mračnim i zimskim uslovima, kompanija Nike je kreirala specijalnu kolekciju koja podrazumeva šest novih modela patika, jaknu, prsluk i duks. Svi učesnici #FlashRun-a nosili su upravo najnoviju Nike Flash Pack kolekciju za trčanje zimi, čije su glavne karakteristike vodootpornost, refleksivnost i održavanje toplote tela u zimskim uslovima.
Slučajni prolaznici i sugrađani bili su oduševljeni novom Nike kolekcijom na trkačima koji su se, uprkos zimskim uslovima i slabijem osvetljenju, veoma jasno videli. Od sada, ljubitelji trčanja će moći bezbedno i bezbrižno da trče i noću, jer uz Nike Flash Pack opremu, ne moraju da brinu o regulisanju toplote tela i prekomernom znojenju, svojoj vidljivosti pod uličnim svetlom i vremenskim uslovima u kojima trče.

Povezana vest:  Humanitarna LEGO izložba u Delta Cityju