Zeljka Stoicic Nestle Adriatic Dodela priznanja Moj izbor 2013Začin C – prvi izbor građana i dobitnik nagrade „Moj izbor 2013″

Začin C osvojio je priznanje „Moj izbor 2013″ na osnovu glasova 2.010 ispitanih potrošača u sedamnaest gradova širom Srbije. U konkurenciju omiljenih domaćih proizvoda ušle su i C Supe, koje su se našle među tri omiljena brenda u kategoriji „Supe, brašno i dodaci jelima“.
„Začin C je uz dugogodišnju tradiciju postao i neizostavan deo domova u Srbiji i zauzima posebno mesto u srcima naših potrošača, čije mišljenje nam je najvažnije. Priznanja koja smo dobili su nam i dodatna motivacija da i dalje posvećeno radimo na tome da neprikosnoveni kvalitet naših proizvoda ostane jedan od osnova našeg poslovanja, uz konstantna unapređivanja, inovacije i iznenađenja za naše potrošače“, izjavila je Željka Stoičić, marketing menadžerka kompanije Nestlé Adriatic, prilikom preuzimanja nagrade.
Udruženje građana „Moja Srbija“ anketiralo je potrošače širom Srbije sa ciljem da se izdvoje i nagrade najpopularniji domaći proizvođači, proizvodi i brendovi, i da se na taj način podstaknu ulaganja firmi u poboljšanje kvaliteta robe i usluga.

Povezana vest:  Superiorna nega i miris klasične NIVEA plave kreme i dok perete ruke