rakia barVII RAKIJA FEST OD SUTRA U MIKSER HOUSEU

Pozivamo vas na čašicu razgovora na VII Rakija Festu u Mikser House! Rakija Fest svečano se otvara sutra, u subotu, 14.12. od 15h.
U jedinstvenom prostoru Mikser House-a, najvećeg balkanskog dizajn centra, nakon prvog dana Rakija Festa, u subotu 14.12.2013. biće organizovana zabava za sve izlagače i posetioce – Rakija Party.
U terminu od 20 do 22h održaće se DJ jazz & funky veče, a na izlagačkim štandovima će biti dozvoljena slobodna prodaja rakija na čašu, svim zainteresovanim posetiocima.
U nedelju, 15.12., svoje ocene o rakijama davaće Veseli žiri koji će činiti glumci Branislav Trifunović i Goran Jevtić, kao i ballerina Sonja Vukićević i Ivan Lalić, direktor Mikser Housea.
Takođe, biće proglaŠen i Beogradski pobednik – najbolja srpska rakija za sezonu 2013/14 a saznaće se i koja etiketa će se naći naredne godine na flaši dunjevače, zvaničnog suvenira Grada Beograda.
Kako je ovogodišnji Rakija Fest u srcu Savamale, novog beogradskog kreativnog distrikta i svojevrsne turističke atrakcije, osim tradicionalnih posetilaca, očekujemo mnogo nove publike i veliki broj stranih gostiju.
RADNO VREME Rakija Festa: subota 14.00-22.00h, nedelja 13.00-20.00h

Povezana vest:  Neoplantina "Piteca" pašteta na afričkom tržištu