Povratite kontrolu nad svojom kožom uz Eucerin® DERMOPURE preparate specijalno formulisane da ublaže simptome masne i problematične kože i spreče njihovo ponovno pojavljivanje.

Proširene pore, povećano lučenje sebuma, mitiseri i bubuljice – najčešći simptomi masne i problematične kože – prisutni su kod 80% mladih ljudi između 11 i 30 godina. Ali, čak i nakon tog perioda života oko 40% osoba, povremeno ili permanentno, suočava sa ovim problemima koji utiču ne samo na izgled njihove kože već i na samopouzdanje.

 Tokom letnjeg perioda većina njih stiče utisak da su se akne povukle i da je stanje kože bolje. Nažalost taj utisak vara, jer se nakon leta, zbog zadebljanja kože izazvanog suncem, simptomi problematične kože pogoršavaju, a mitiseri pretvaraju u upalne promene.

Povezana vest:  Premijerno prikazan film o srpskoj heroini Milunki Savić

Jedan od najvažnijih uslova sprečavanja ove pojave, poznate pod nazivom „oktobarske akne“, je temeljno čišćenje i nega adekvatnim preparatima specijalno formulisanim da odgovore na potrebe ovog tipa kože.

Inovativna i autentična formulacija preparata iz Eucerin® DERMOPURE linije namenjena je kompletnom tretmanu kože u cilju postizanja čistog i ujednačenog tena. Osim što efikasno umanjuju simptome masne i problematične kože i sprečavaju njihov ponovni nastanak, preparati iz ove linije umiruju iritacije i obezbeđuju optimalnu hidrataciju kože.

Osnovu formulacije Eucerin® DERMOPURE linije čine Salicilna kiselina, Likokalkon A i Karnitin. Salicilna kiselina ima antibakterijsko dejstvo i pospešuje uklanjanje mrtvog sloja ćelija sa površine kože, čime omogućava redovno čišćenje pora i sprečava nastanak mitisera. Likokalkon A efikasno doprinosi ublažavanju i sprečavanju iritacija i upala, dok Karnitin reguliše prekomernu proizvodnju sebuma.

Povezana vest:  City guide - nova mobilna aplikacija za turiste u Beogradu

Uz Eucerin® DERMOPURE liniju osobe problematičnog tena ponovo se mogu osećati samouvereno i udobno u svojoj koži.

U bolje snabdevenim apotekama preparate iz ove linije sada možete pronaći u specijalnim pakovanjimadva po ceni jednog! Ponuda traje dok traju zalihe.

1+1 Eucerin® DERMOPURE Gel za čišćenje kože (400 ml sa pumpucom za praktičnu upotrebu) nežno čisti kožu bez isušivanja, ne sadrži parfeme i sapune. Namenjen je svakodnevnoj upotrebi. Nanesite gel na vlažnu kožu, blago umasirajte i isperite mlakom vodom.

 

1+1 Eucerin® DERMOPURE Micelarna voda (400ml) zamenjuje upotrebu gela za čišćenje lica i tonika. Nežno i bez iritacija uklanja nečistoće, šminku i višak sebuma pružajući koži neophodnu hidrataciju. Nakon upotrebe koža je hidrirana i meka.

Povezana vest:  Run Away organizuje humanitarnu trku spajajući ljubav prema trčanju i ljubav prema životinjama

Eucerin® DERMOPURE Matirajući Fluid PLUS Eucerin® DERMOPURE Regenerativni tretman

Eucerin® DERMOPURE Matirajući Fluid obezbeđuje 8 sati hidratacije bez suvišnog sjaja. Ne zatvara pore, deluje antibakterijski i protivupalno. Koristi se svakodnevno.

Eucerin® DERMOPURE Regenerativni tretman je efikasan, ali neagresivan preparat za noćnu negu koji regeneriše i značajno poboljšava izgled kože. Uklanja sloj mrtvih ćelija sa površine kože, čime se umanjuju tragovi akni, čisti pore i zaustavlja razvoj bakterija, što sprečava pojavu novih akni i bubuljica. Preporuka je da se primenjuje uveče, uz savet da se u sklopu dnevne nege narednog dana uključi i preparat za zaštitu od sunca specijalno formulisan za masnu kožu sklonu aknama.