Moj izbor -Sanja Ivanis i Inspektor BlazaJelen Pivo i dalje omiljeno pivo u Srbiji

Jelen pivo je i ove godine dobitnik nagrade „Moj izbor 2013″, u kategoriji „Piva i vina“. Preko 57 procenata potrošača koji su učestvovali u anketi udruženja građana „Moja Srbija“ odabrali su Jelen Pivo za omiljeno pivo u Srbiji.
„Ponosni smo što je Jelen Pivo, četvrti put zaredom, ponelo priznanje „Moj izbor 2013″. Svaka nagrada je priznanje celom timu Apatinske pivare, koji neprekidno radi na održavanju kvaliteta Jelen Piva, ali one koje su rezultat glasanja potrošača imaju posebno mesto. Zahvaljujemo se svim potrošačima koji su svojim glasom doprineli da Jelen Pivo i ove godine dobije priznanje „Moj izbor“, a mi ćemo kvalitetom nastaviti da opravdavamo njihovo poverenje.“, izjavila je PR menadžerka Apatinske pivare, Sanja Ivaniš.
Preko 2000 potrošača u 17 gradova širom Srbije učeštvovalo je u anketi i potvrdilo još jednom da je Jelen Pivo omiljeni pivski brend u Srbiji. Pored nagrada potrošača, „Moj izbor“ i „Najbolje pivo Beer Festa“ Jelen Pivo je nosilac i najviših priznanja stručnog žirija „Monde Selection“, „Najbolje iz Srbije“ i „Brend decenije.
Dodela priznanja „Moj izbor“, u organizaciji Udruženja građana „Moja Srbija“, se dodeljuje na osnovu glasova potrosava. Cilj priznanja je da se identifikuju najpopularniji domaći proizvodi ili brendovi u 15 kategorija i da se na taj način podstakne ulaganje firmi u poboljšanje kvaliteta robe i usluga. Ove godine je nominovano preko 156 brendova.

Povezana vest:  Novo kliničko ispitivanje o uticaju napitaka sa niskokaloričnim zaslađivačima na telesnu težinu