COCA-COLA VOLONTERI U ULOZI DEDA MRAZA

COCA-COLA VOLONTERI U ULOZI DEDA MRAZA

Uoči novogodišnjih i božićnih praznika, Coca-Cola volonteri družili su se sa decom bez roditelja beogradskih domova i tom prilikom darovali im novogodišnje paketiće napravljene od igračaka, knjiga i slatkiša koje su sami prikupili. Coca-Cola volonteri obradovali su mališane u Beogradu a pored paketića, deca su mogla i da uživaju u novogodišnjoj predstavi sa Deda Mrazom organizovanoj u igraonici „Minicity“. Na ovaj način Coca-Cola volonteri motivisali su druge ljude da budu humani, donesu duh novogodišnje čarolije i poklone pažnju onima kojima je to najpotrebnije. Pored zaposlenih u kompaniji Coca-Cola, akciji volontera priključili su se i mediji u Beogradu.
„Drago nam je ako smo uspeli da obradujemo i nasmejemo mališane beogradskih domova. Uzbuđenje i radost koja se osećala tokom svih dana prikupljanja poklona nastojali smo da prenesemo i ovoj divnoj deci tokom današnjeg druženja. Ovo je jedna u nizu akcija našeg Kluba volontera kroz čije akcije se trudimo da donesemo radost i pažnju onima kojima je najpotrebnija“, rekla je ovom prilikom Olja Stojanović, direktorka sektora za odnose sa javnošću i komunikacije kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija.
Paketići koje su Coca-Cola volonteri pripremili podeljeni deci uzrasta od 5 do 12 godina, a u okviru novogodišnjeg druženja u igraonici, mališani su zajedno sa volonterima kreativno pripremali ramove za fotografije sa Deda Mrazom.
Coca-Cola Klub volontera postoji devet godina i nastoji da neguje i širi duh dobre volje među ljudima, ali i da promoviše društvenu odgovornost, aktivnu ulogu i lični angažman u zajednici čiji smo deo. Pored ove aktivnosti za najmlađe, Coca-Cola volonteri učestvovali su u preko 30 akcija koje su širile dobru volju, entuzijazam i ideju volonterizma. Za proteklih osam godina, oni su posetili i družili se sa decom iz ustanova za mentalno nedovoljno razvijene osobe, čistili obale Dunava, renovirali dečije bolnice, obdaništa i domove za nezbrinutu decu, sakupljali finansijsku pomoć za žrtve elementarnih nepogoda, učestvovali u fudbalskim i košarkaškim humanitarnim turnirima i utakmicama sa reprezentacijom Specijalne Olimpijade.

Povezana vest:  VINTAGE BY MIRJANA VUJČIĆ