teatimeProdajna izložba TEA TIME od 23. do 29.decembar, Kc GRAD

Od 23. do 29. decembra u Velikoj galeriji Kc Grada biće održana izložba Tea time. U čast prijatnog napitka koji će nas grejati tokom zime pozvali smo uspešne keramičare i dizajnere da svojim ručno rađenim upotrebnim predmetima, posudama ili nameštajem oplemene prostor naše galerije i da nam kao i uvek pruže inspiraciju svojom kreativnošću. Pored nezaobilaznih čajnika i šoljica na izložbi će se naći i prateći predmeti čija namena može samo upotpuniti užitak ceremonije pijenja čaja.
Ovog decembra imamo čast da predstavimo radove više od deset umetnika koji su se odazvali našem pozivu i čiji su radovi ušli u selekciju ovogodišnje prodajne izložbe Tea Time, koja kao i većina programa Kc Grada promoviše kreativnost, originalnost i posvećenost jedinstvenom umetničkom izrazu svakog umetnika.
Učesnici ovogodišnje izložbe Tea time su: Anđela Babić, Ana Jovanović, Ines Janjić, Bojana Ristevski, Milena Bugarski, Zorica Mihajlović, Snežana Milenković, Dušan Zubčić, Miodrag Stanišić, Valeria Sigeti, Julia Draškoci, Tatjana Dejanović.

Povezana vest:  McDonald’s ubrzava angažman u oblasti zaštite od klimatskih promena s ciljem da svede emisiju štetnih gasova na nulu do 2050. godine

23 – 29. decembar, 14 – 20h
Otvaranje izložbe: ponedeljak 23. decembar u 20h

Velika galerija – Kulturni centar GRAD
Braće Krsmanović 4