blaza i devojkeUručen Golf 7 najboljem takmičaru Mozzart kluba
 
Kompanija Mozzart proglasila je pobednike tradicionalnog takmičenja Mozzart kluba koje nagrađuje najbolje poznavaoce sporta. Prvo mesto je osvojila Slavica Jovanović iz Kragujevca koja je osvojila automobil Golf 7. Svečanost se odigrala u popularnom restoranu Promenada, a među brojnim gostima prisustovali su i ličnosti iz javnog života: Tanja Pujin, Inspektor Blaza, Milan Sajic Sajko, Marko Bulat, Vanja Bulic, Djordje Pavlov i drugi.
Nagrade je uručila generalna direktorka kompanije Mozzart Koviljka Lončar, a goste su vodili kroz program Marina Kotevski i Milan Vuković.
„Hvala kompaniji Mozzart koja je još jednom dokazala da brine o svojim igračima“ , izjavila je dobitnica Golfa sedme generacije, Slavica Jovanović.
Nagradu za drugo mesto, čamac za sedam osoba, je osvojio Dejan Majer iz Pančeva, dok je Miloš Anđelić iz Smederevske Palanke primio skuter za treće mesto.
Tradicionalno, takmičenje se odvijalo se na lokalnom i nacionalnom nivou, sa ciljem da se nagrade najbolji  poznavaoci sporta. Tokom novembra i decembra na lokalnom nivou po pet najboljih takmičara u okviru svake pojedinačne poslovnice kompanije Mozzart, osvojilo je ukupno 3.620 vrednih nagrada.
Na novogodišnjoj zabavi predstavljen je i kalendar kompanije Mozzart za 2014. godinu koji je u duhu Brazila i fudbalskog prvenstva u 2014.godini. Tema kalendara su Najnavijačice, 12 prelepih simpatizerki reprezentacija koje će se takmičiti na Mundijalu.
Mozzart klub postoji od 2007. godine, u ovom trenutku broji više od 180.000 članova i jedan je od najvećih klubova lojalnosti u regionu. Do sada je u takmičenjima članova kluba podeljeno preko 10.000 nagrada i više od 30 automobila samo na teritoriji Srbije. Mozzart klub afirmiše promovisanje sporta i nadmetanja u poznavanju sporta.
Kompanija Mozzart je osnovana avgusta 2001. godine. Osnovna delatnost kompanije je organizacija igara na sreću. Kompanija Mozzart posluje na tržištima Srbije, Rumunije, Bosne i Hercegovine i Makedonije  sa  više od 600 poslovnica i svrstava se u red najvećih i najkvalitetnijih u industriji igara na sreću u istočnoj Evropi. Od samog osnivanja, kompanija Mozzart neguje izuzetno bogatu donatorsku aktivnost.
Povezana vest:  Dani sporta za najmlađe u Delta Cityju