Mikici-smallZakoračite u svet argentinskog tanga u Guarneriusu!

Nova godina donosi novu saradnju sa našim prijateljima iz Beogradske Tango Asocijacije, koja već više od deset godina kroz svoje brojne projekte, festivale i školu, popularizuje tango kulturu na našim prostorima, a u Guarneriusu tradicionalno organizuje tango večeri još od 2003. godine.
Naime, od februara će u Centru lepih umetnosti Guarnerius biti organizovani petomesečni kursevi argentinskog tanga, koje će voditi Dragan MIKIĆ, jedan od osnivača Beogradske Tango Asocijacije i čuvenog Beogradskog internacionalnog tango festivala, i pokretač škole tanga u Beogradu, kroz koju je od 2004. godine prošlo više od 1000 polaznika.
Kursevi argentinskog tanga u Guarneriusu počinju 2. februara 2014. godine, a namenjeni su svim ljubiteljima i igračima tanga, bez obzira na plesno iskustvo, kao i onima koji tek ulaze u divan svet argentinskog tanga. Polaznici će biti raspoređeni u dve grupe- početnu i naprednu, a teme kurseva će biti argentinski tango, milonga i tango vals.
Časovi će biti osmišljeni kao tematske radionice, zbog ozbiljnijeg pristupa i postepenog savlađivanja forme, sa ciljem osvešćivanja pokreta, muzikalnosti i komunikacije u tangu.
Dodatne informacije o kursevima i prijavi možete dobiti putem telefona 063 338973 ili mejla [email protected].
Broj polaznika je ograničen.

Povezana vest:  Galijano će morati pred sud