Sara Jo i Rosal 2Sara Jovanović zaštitno lice brenda Rosal

Pop zvezda Sara Jovanović nametnula se kao idealan izbor za ambasadorku Rosala, brenda koji je okrenut mladim devojkama. Sara se brzo izdvojila svojim neverovatnim talentom i stavom i brzo postala miljenica svih generacija, a pravi uzor za devojčice.
Osim fantastičnog glasa, Sarin zaštini znak su njene usne i strast prema šminkanju. Od sada, Sara usne neguje i ulepšava Rosal Lip Balmovima. Kaže da su joj omiljeni Morning Rose i Violet Touch, ali da ima celu kolekciju balmova za svakodnevnu negu i da ih menja u zavisnosti od efekta koji želi da postigne.

Povezana vest:  Nacionalni poziv za prvu generaciju „Youth4Air” vršnjačkih edukatora

ROSAL Lip Balm (INK)REDIBLE COLORS

Iz maštovite Atlanticove „male tvornice lepote“ lansirana je nova linija sa dva nova proizvoda za trendi look. Nova linija (INK)REDIBLE COLORS dolazi u dve čarobne nijanse sa dugotrajnim pigmentom.
Ove jedinstvene negujuće formule s dugotrajnom postojanom bojom savršeni su dodatak make-upu!
ROSAL Lip Balm MORNING ROSE sa ružičastim pigmentom ostavlja dugotrajan, zavodljiv trag na usnama. Ljubičasti pgment ROSAL Lip Balm VIOLET TOUCH-a ostavlja dugotrajan, zavodljiv trag na usnama.
Bogata prirodna ulja koja se nalaze u novim ROSAL Lip Balmovima daju usnama blistavu mekoću i negovan izgled. ROSAL Lip Balm MORNING ROSE sa ektraktom nara, a VIOLET TOUCH obogaćen uljem koštica grožđa neguju usne, dajući im potrebnu mekoću i vlažnost . Mirisan Shea butter hrani suvu kožu usana , a kombinacija vitamina A i E štite ju od ponovnog isušivanja. Bez parabena, konzervansa i mineralnih ulja.

Povezana vest:  Regata i eko kviz povodom evropske manifestacije Dani Dunava