dule vujosevic par csk (2)

Vujošević: Naši momci nastavljaju da prave čuda

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da su njegovi košarkaši nastavili da „prave čuda“ večerašnjom pobedom nad moskovskim CSKA i da veruje da to može da se očekuje i u nastavku Evrolige. 
-Jako sam zadovoljan, presrećan sam. Naši momci nastavljaju da prave čuda, jer plasirati se među 16 u Evropi sa svim problemima… Publika to odlično prepoznaje. Verujem da možemo da igramo i bolje, mogu da se i u nastavku očekuju neke vrste čuda – rekao je Vujošević novinarima posle utakmice u beogradskoj Areni. 
Partizan je kao domaćin savladao CSKA sa 73:72 u 3. kolu Grupe F I tako zabeležio prvu pobedu u Top 16 fazi Evrolige. 
-Pravili smo određene greške, ali radi se o neiskustvu i ovo je prilika da razvijamo igrače, da uče – dodao je trener crno-belih. 
Vujošević je istakao Bogdana Bogdanovića koji je protiv ruskog tima postigao 27 poena. 
-Bogdanović je drugo poluvreme odigrao stvarno fantastično i pokazao je svu raskoš svog talenta. Ne treba niko posebno da se izdvaja, I Milutinov je imao jako dobru epizodu – rekao je Vujošević. 
Vujošević je čestitao protivniku na dobroj borbi. 
-Odavno nisam video (Miloša) Teodosića da se baci za loptu kao danas što je uradio. Čestitam CSKA na borbi, zbog načina na koji su se borili – kazao je trener crno-belih. 
Vujošević je rekao da „neće da propusti priliku da ćuti o suđenju“. 
-Meni je po propozicijama zabranjeno da komentarišem suđenje, neki put iskočim, ali mislim da je prosto pametno da se tako uradi. Neko mora da kaže i ono što smatra da je istina – kazao je on. 
Crno-beli će u sledećem kolu Evrolige gostovati Makabiju u Tel Avivu narednog četvrtka. 

Povezana vest:  Trifunović produžio ugovor sa Astanom