najbolje-za-najmladjeAkcija Lagune i Henkela – „Najbolje za najmlađe“

Izdavačka kuća Laguna i kompanija Henkel pripremile su akciju „Najbolje za najmlađe“ koja će ohrabriti roditelje i obradovati njihove bebe.
Od ponedeljka, 20. januara u svim knjižarama Delfi uz kupovinu knjige „Radost trudnoće“, „Larousse – Nega novorođenčeta“ ili „Mali Larousse – Trudnoća“ na poklon dobijate omekšivač tkanina Silan Sensitive.
U ovoj neodoljivoj akciji važe članski i količinski popusti a akcija traje dok ima zaliha.
Henkel je osmislio dermatološki ispitanu i odobrenu liniju proizvoda za pranje veša – jedan od njih je Silan Sensitive sa priprodnim sastojcima. On vam daje čudesnu mekoću i tako je nežan da je pogodan čak i za bebinu nežnu kožu.
„Radost trudnoće“ Tori Krop je knjiga o trudnoći koja iskreno odiše uzbuđenjem, iščekivanjem, zabavom i radošću tog posebnog perioda u životu žene. Iskren i vedar prijatelj, potpun vodič za buduće roditelje.
„Larousse – Nega novorođenčeta“ je vodič koji će ohrabriti mladu mamu i pomoći joj da u vedrom raspoloženju provede prvi mesec sa svojom bebom. 200 fotografija koje pokazuju, korak po korak, sve što treba za svakodnevnu negu novorođenčeta.
„Mali Larousse – Trudnoća“ daje odgovore na pitanja koja sebi postavljate u vezi sa razvojem vaše bebe, manjim tegobama u trudnoći, odvijanjem porođaja… Ovo delo, koje je ginekolog akušer dr An Teo priredila uz pomoć velike ekipe stručnjaka, jasno, jednostavno i konkretno odgovara na pitanja budućih roditelja.
Silan ugađa vama i vašoj bebi, pružajući mekoću i neverovatne mirise dok Laguna daruje najznačajnije vodiče za sadašnje ili buduće roditelje.

Povezana vest:  Ana Ivanović i i Bastian Schweinsteiger stali na ludi kamen?