Sofa CMYKPosetite Labello Kissing Days i uživajte u iznenađenjima

„Poljubac je susret najlepši na svetu“, napisao je pesnik ljubavne igre, Jovan Dučić u jednom od najlepših srpskih soneta, a da ljubljenje nije samo spajanje usana, govore i sledeći podaci: tokom poljupca udišemo i do 60 puta u minutu, umesto uobičajnih 20! Angažujemo 34 različtih mišića lica, što ljubljenje svrstava u najbolju vežbu protiv prevremenog starenja kože i još – tokom dva minuta ljubljenja sagorimo i do 15 kalorija!
Ljubljenje prouzrokuje i druge pozitivne reakcije. Preko 4000 bakterija se razmeni tokom intenzivnog ljubljenja. Na ovaj način aktivira se odbrambeni mehanizam i jača imuni sistem. Zato su oni koji se ljube daleko ređe bolesni. Takođe, ljubljenje utiče na naše zube – tokom poljubca luči se više pljuvačke koja sadrži kalcijum zaslužan za obnavljanje zubne gleđi.

Povezana vest:  McDonald’s pomaže da se sagradi Senzorni vrt u OŠ „Radivoj Popović“

labello kissing days Visual 1Prema skorašnjim istraživanjima, 60 odsto ispitanika tvrdi da je prvi poljubac presudan za odabir partnera! Uzbudljiv amalgam drhtavih dodira, snenih pogleda, velikih očekivanja koji kulminira u nežnom ili, pak, strastvenom susretu usana neretko određuje da li će veza započeti ili ne.
Međutim, nije samo važno da li ljubite pravu osobu, već i da li je ljubite na pravi način. Za savršen poljubac Labello pruža punu podršku, jer jedno je definitivno sigurno – Labello usne ljube najsočnije i najnežnije!
Znajući da ste i te kako zainteresovani da vaši poljupci ostanu upamćeni i da već sada razmišljate kako da obradujete dragu osobu za Dan zaljubljenih, pozivamo vas na Labello Kissing Days 14. i 15. februara u Ušću i Delta City-ju.
Potražite Labello Kissing Points u ovim tržnim centrima i uživajte u sledećim iznenađenjima:
Slikajte se na Labello Kissing sofi i na licu mesta možete dobiti fotografiju sa dragom osobom uramljenu u Labello ramu.
Učestvujte u interaktivnom zabavnom kvizu i na kraju možete dobiti na poklon jedan od novih Labello ukusa po izboru (Labello Fruity Shine lubenica ili breskva). Jedini uslov da biste mogli da dobijete Labello na poklon je da pored urađenog kviza pokažete da imate već neki Labello kod sebe!

Povezana vest:  Lee x H&M sarađuju na sledećoj generaciji održivijeg denima

Labello Fruity Shine Breskva

Obradujte svoje usne mirisom breskve i ulepšajte ih nenametljivim sjajem. Blagi svetlucavi efekti naglašavaju usne, a Hydra IQ formulacija i bogata hranljiva ulja obezbeđuju intenzivnu negu. Za trendi prirodan izgled i nežne usne koje izgledaju apsolutno neodoljivo i pozivaju na poljupce.
Cena: 173 din.

Labello Fruity Shine Lubenica

Uzbudljivi miris lubenice i suptilni rozikasti sjaj dovoljni su razlozi da vaše usne zasijaju još raskošnije. Hydra IQ formulacija i bogata hranljiva ulja osiguravaju najkvalitetniju negu. Uz miris leta na vašim usnama, sigurni smo da niko neće ostati ravnodušan. Slatka čežnja do novog susreta i obećavajućih poljubaca je zagarantovana.
Cena: 173 din.

Povezana vest:  Glasajte za Tvrđavu mira na konkursu NIS-a "Zajednici zajedno"!