Liss UnlimitedL’Oréal Professionnel Liss Unlimited linija rešenje za borbu protiv najvećeg neprijatelja lepe kose, vlage

Pariska kuća mode za frizere L’Oréal Professionnel je pronašla rešenje za borbu protiv najvećeg neprijatelja jedne lepe kose, a to je vlaga. Linija za negu kose koja pripada profesionalnoj grupi proizvoda Série Expert, Liss Unlimited donosi lepe vesti svim damama koje se neprestano nerviraju zbog uticaja vlage i vlažnih dana na njihovu kosu. Predstavljamo Vam prvi* program protiv vlage koji štiti kosu i do 80% vlažnosti**.
Liss Unlimited linija proizvoda se zasniva na tehnologiji sa keratinoil kompleksom. Ova tehnologija molekularne preciznosti ima odgovor za svaku zonu vlasi: površinu, kutikulu i korteks.
PRO-KERATIN: Amino Kiseline + protein pšenice kako bi obnovili strukturu kose kao keratin.
KUKUI I ULJE JAGORČEVINE kako bi ojačali kosu, olakšali feniranje i zaštitili je od vlage.
Ova tehnologija omogućava 4 dana savršeno ravne kose sa do 80% vlažnosti.**

Povezana vest:  Samo 2 nedelje do dečijeg sajma!

4 KORAKA ZA 4 DANA SAVRŠENO ZAGLAĐENE

1. KORAK: ČIŠĆENJE
Liss Unlimited Šampon 250ML obezbeđuje do 4** dana intenzivnog zaglađivanja nepokorne kose. Sadrži keratinoil kompleks koji predstavlja spoj Pro-keratina koji ojačava i zaštitinih ulja kukui-a i jagorčevine. Nanesite na mokru kosu, emulzirajte, a zatim nežno isperite! Ponovite postupak ukoliko je potrebno.

2.KORAK: NEGA
Liss Unlimited Regenerator 150ML obezbeđuje do 4* dana intenzivnog zaglađivanja nepokorne kose. Namenjen je nezi kose koja ima tanju dlaku. Sadrži keratinoil kompleks. Rasporedite ravnomerno na izfrotiranu kosu, razčešljajte, a zatim nežno isperite.

Povezana vest:  Prijave za učešće na StartFON-u su otvorene od 15. maja

2.KORAK: NEGA
Liss Unlimited Maska 200ML obezbeđuje do 4** dana intenzivnog zaglađivanja nepokorne kose. Namenjena je nezi kose koja ima debelu dlaku. Sadrži keratinoil kompleks. Nanesite na izfrotiranu kosu, ostavite da deluje 3-5 minuta, a zatim nežno isperite.

3. KORAK: ZAŠTITA

Liss Unlimited Ulje 125ML za sjaj sa uljem jagorčevine, za dodatni sjaj, kontrolu i lako oblikovanje nepokorne kose. Nakon upotrebe ovog ulja, kosa je glatkija i nežnija na dodir, a istovremeno zaštičena od spoljašnjih uticaja, naročito vlage . Nanesite ga na mokru kosu i stilizujte uobičajeno. ože se naneti i na suvu kosu kako bi se kosa iskontrolisala i kako bi dobila dodatni sjaj.

Povezana vest:  Fernando Gago i Žizela Dulko – venčanje u julu?

4.KORAK: ODRŽAVANJE

Liss Unlimited SOS dupli serum obezbeđuje do 4** dana intenzivnog zaglađivanja nepokorne kose. Ovaj serum je jedinstven zbog svoje duple teksture i pomaže u doržavanju efekta zaglađivana . Nanosi se na mokru ili suvu kosu.