dom omladine logoMINI RASPUST ZA Dž U DOMU OMLADINE BEOGRADA

Dom omladine Beograda tokom predstojećih prazničnih dana obeležavanja Dana državnosti, 15. i 16. februara, organizuje Mini raspust za Dž. Želja nam je da mladima omogućimo da svoje slobodno vreme provedu na zabavan i kreativan način, da se druže sa vršnjacima i kroz zanimljive besplatne radionice razviju svoje talente.

Ove besplatne radionice su, u zavisnosti od teme, predviđene za uzrast od 7 do 25 godina, broj učesnika je ograničen, a prijave su obavezne putem mejla [email protected].

Pozivamo đake i studenti da kvalitetno iskoriste ove slobodne dane, da dođu u Dom omladine Beograda i dobro se provedu!

Povezana vest:  U beogradskom Planetarijumu kanal Diskaveri obeležio Dan asteroida

U skladu sa novom programskom politikom, Dom omladine, intezivirao je od decembra 2013. godine svoje obrazovne programe namenjene mladima. Učenici osnovnih i srednjih škola i studenti, potpuno besplatno, tokom decembra i programa „Raspust za Dž“ u januaru, imali su priliku da učestvuju u brojnim radionicama i predavanjima na različite teme. I tokom februara DOB je organizovao različite besplatne radionice za mlade, a ta praksa će se nastaviti i narednih meseci.

Dizajniraj svoju sobu
Naučite kako da dizajnirate svoju sobu uz profesionalnu pomoć i savete naših arhitekata.

Predavač: Dragana Marković
Sala: Hol ispred Amerikane
Termini: 15. i 16. februar
Vreme: 12-16 časova
Broj polaznika: do 50 polaznika
Uzrast: od 15 do 20 godina

Povezana vest:  Divna Milovanović na meti provalnika!

Radionica glume i pantomime
Pozorišna radionica na kojoj ćete savladati praktične tehnike glume, dikcije kao i scenskog pokreta i pantomime. Naučite da se krećete i govorite na sceni, istražite i oslobodite svoju kreativnost.

Predavači: Marko Stojanović i Dubravko Jovanović
Sala: Amerikana
Termini: 15. i 16. februar
Vreme: 12-15 časova
Broj polaznika: dve grupe od 20 polaznika
Uzrast: jedna grupa od 7 do 13 godina, druga grupa od 14 do 25 godina

Radionica stripa i ilustracije
Škola stripa i ilustracije je otvoreni način pedagoškog rada, primenjiv kao uvodni stepen za više umetničkih i profesionalnih oblasti, kao što su strip, film, video, animacija, ilustracija, video-igre i primenjena umetnost. Program daje zanatsku osnovu talentovanoj deci i omladini, od kojih jedan deo sigurno može naći svoju buduću profesiju u ovim oblastima, kao što je to iskustvo pokazalo na desetinama nekadašnjih učenika Škole stripa i ilustracije „Đorđe Lobačev“, koji su danas međunarodno priznati profesionalci.

Povezana vest:  KRALJEVSKI PROVOD UZ KING

Predavači: Vladimir Vesović i Borivoje Grbić
Sala: Glavni hol
Termini: 15. i 16. februar
Vreme: 12-15 časova
Broj polaznika: do 50 polaznika
Uzrast: od 8 do 25 godina