True Colour Perfectly Matte ruž za usne je prvi Avon mat ruž za usne koji u isto vreme matira i hidrira usne!

On usmama pruža dugotrajnu, mat i visoku pokrivenost, nežno se nanosi, a pritom ne isušuje usne i zadržava hidrirane usne.

Kako deluje:

Baršunasta formula pruža potpunu pokrivenost u nežnim mat bojama. Zadržava vlagu u usnama i održava boju tokom celog dana.

Povezana vest:  KUĆNA APOTEKA NA LETOVANJU I SAVETI DERMATOLOGA

Kako se koristi:
Naneti ruž na cele usne, počevši od sredine gornje usne, ka spoljnim uglovima – potom i na donju usnu. Nakon što nanesete ruž na cele usne, uključujući i same uglove usana, skinite višak ruža pomoću tufera ili maramice.

Ukoliko imate veoma suve usne, najbolje je prvo ispilingovati ih kako biste skinuli suvu kožu sa usana i nesmetano naneli boju na cele usne. Takođe, kako bi boja duže ostala na usnama, možete iscrtati krajeve usana uz pomoć olovke za usne u neutralnoj boji ili boji ruža koji nanosite.

Povezana vest:  Stop bacanju hrane: voće i povrće u protestnoj šetnji u centru Beograda

U saradnji sa brendom Avon za vas imamo 6 True Colour Perfectly Matte ruževa za usne, a kako biste konkurisale za ovu nagradu potrebno je da nam se javite na mail [email protected] i napišete zašto baš vi zaslužujete ovu nagradu. Pored toga napišite svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i telefon). Akcja važi samo za tertoriju Srbije ili ako imate adresu za prijem u Srbiji.

Povezana vest:  Miranda Kerr zaštitno lice ESCADA JOYFUL mirisa