Lino na Baby friendly konferencijiLINO NA „BABY FRIENDLY“ KONFERENCIJI

Preko 150 učesnika „Baby Friendly“ konferencije koji su tokom celodnevnog programa u hotelu Metropol slušali zanimljive panele o zasnivanju porodice, trudnoći i materinstvu imalo je nesvakidašnju pauzu između predavanja. Umesto čaja i kafe poslužen im je novi Lino instant kakao napitak, Lino čoko drink koji ih je za trenutak vratio u detinjstvo koje miriše na mleko i čokoladu.
S obzirom da je slogan ovog novog Podravka proizvoda „Za zdrav srk i čoko brk“ najviše pažnje izazvali su upravo čoko brkovi koje su neki učesnici poneli kao modni detalj konferencije.
Ukusni instant kakao napitak čokoladnog ukusa obogaćen je vitaminom D i kalcijumom neophodnim za rast i razvoj kostiju. Jedan napitak napravljen od 200 ml mleka i 2 kašičice Lino Čoko drinka zadovoljava više od 15% preporučene dnevne količine vitamina.
Tokom Lino pauze svi su se dobro zabavili i osvežili, a to je i najbolja potvrda da je kremasti čokoladni ukus Lino čoko drinka savršen izbor za druženje sa prijateljima, pauze u učenju i pravljenje dobre atmosfere.

Povezana vest:  ARTDECO predstavlja kolekciju jesen/zima 2014 uz moto „Majestic Beauty"