LEGEND CONCEPT STOrEOtvoren novi Legend concept store

Sinoć je u prisustvu mnogih ljubitelja brenda Legend World Wide, predstavljen novi koncept prodajnog prostora. Novim konceptom Legend World Wide stvara svoju vizelnu prepoznatljivost i potpuno parira svetskim modnim brendovima. Elegantan i sveden on pruža prijatan osećaj kupovine za svakog potrošača.
U ovakvom konceptu predstavljena je i nova kolekija za prestojeću sezonu proleće/leto 14.
Svi posetioci, među kojima su bili Tamara Dragićević, Gorica Popović, Jelica Sretenović i Ana Šargić, imali su priliku da uživaju u divnim vokalima grupe „Glasne žice“ razgledajući najnoviju kolekciju brenda Legend World Wide.
Kolekcija za proleće/leto 2014. odiše svežinom i egzotikom. Novi LEGEND komadi protkani su zanimljivim, modernizovanim motivima uzetim iz prirode, koji se pojavljuju u vidu printa, dezena i samog kolorita.
U kolekciji za predstojeću sezonu koriščeni su kvalitetni prirodni materijali: pamuk, svila, mešavine sa viskozom, kao i lan. Oplemenjena novim materijalima prolećna kolekcija čini osnovu prolećnog outfita koji pruža svu udobnost jednog odevnog predmeta i pleni svežinom boja i formi.

Povezana vest:  Srpski model Tamara Lazić novo Intimišimi lice otvorila reviju u Veron

{vsig}LEGEND_CONCEPT_STORE{/vsig}