Penelope Kruz oskar

Oskarovka Penelope Kruz u H&M haljini napravljenoj od održivih materijala

Na ovogodišnjoj zabavi časopisa Vanity Fair priređenoj povodom dodele Oskara, Penelope Kruz, glumica koja je i sama dobitnica ove prestižne nagrade, pojavila se u predivnoj H&M haljini inspirisanoj popularnim španskim plesom, flamenkom.
Posebno za ovu priliku, dizajnerski tim kompanije H&M osmislio je haljinu za poznatu glumicu. Duga toaleta sa naborima, teget boje, načinjena je od održivih materijala, a sličan model biće dostupan u okviru Conscious Exclusive kolekcije, koja će biti lansirana 10. aprila u određenim H&M prodavnicama. Conscious kolekcije predstavljaju posvećenost kompanije H&M da svojim kupcima ponudi održivu modu.
-Penelope Kruz je glumica kojoj se istinski divimo. Ona poseduje ženstven i glamurozan stil, koji je njoj svojstven. Veoma sam uzbuđena što je jedna od najboljih glumica na svetu odlučila da ponese H&M haljinu načinjenu od održivih materijala za ovu priliku i nadam se da će njen primer inspirisati i naše kupce – istakla je An-Sofi Johanson, direktorka odseka za dizajn, New Development.

Povezana vest:  LJUBAVNE PORUKE UMESTO REKLAMA