Nemanja Matic

Matić: Ne zanimaju nas rivali

Srpski fudbalski reprezentativac i član Čelsija Nemanja Matić rekao je danas da se ekipa ne bavi protivnicima i da će pokušati da dobije sve mečeve u nastavku Premijer lige.
-Idemo postepeno, od utakmice do utakmice, pokušaćemo da pobedimo na svakoj. Ne zanimaju nas ostali klubovi, ali dobro je kada rivali poput Arsenala izgube bodove – rekao je Matić za klupski sajt.
Matić se prethodnog vikenda, nakon što je preskočio gostovanje Galatasaraju pošto nema pravo nastupa u Ligi šampiona, vratio u tim Čelsija, koji je slavio u gradskom derbiju protiv Fulama sa 3:1.
-Pokušali smo u prvom poluvremenu da nametnemo naš stil igre, ali nismo uspeli. Odigrali smo prilično dobro u drugih 45 minuta, iskoristili smo prostor koji su nam igrači Fulama dali i srećan sam jer smo osvojili važne bodove – dodao je Matić.
Čelsi se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli Premijer lige sa 63 boda, četiri više u odnosu na Liverpul i Arsenal, dok Mančester Siti ima zaostatak od šest bodova, ali i dve utakmice manje.

Povezana vest:  Istraga transfera fudbalera u Argentini