Dzesika Alba novi ambasador lepote brenda BraunDŽESIKA ALBA NOVI AMBASADOR LEPOTE BRENDA BRAUN

Braun sa velikim zadovoljstvom objavljuje saradnju sa svetski priznatom glumicom i ikonom lepote, Džesikom Albom.
Ova glumica nominovana za nagradu Golden Globe biće uključena u novu integrisanu kampanju za Braun koja će se emitovati putem televizije, štampanih medija i internet kanala, kao i u radnjama – od marta 2014.
„Džesika Alba je jaka, strastvena žena koja se zalaže za druge – ona je savršeni ambasador za predstavljanje uloge koju lepota i naši proizvodi imaju pomažući ženama da se osećaju zaista dobro. Braun joj se divi zbog njenih principa, talenta i sposobnosti da koordinira zahtevnu glumačku karijeru sa ulogom majke“, izjavila je Alesandra Dolfini – Globalni marketing direktor Brauna.
Braunova tradicija proizvoda za negu žena oslanja se na stvaranje proizvoda koji, pritiskom na jedno dugme, uklanjaju sve barijere do lepe kose i kože. Braun želi da svaka žena iznutra i spolja blista od samopouzdanja koje dolazi kada se osećate lepo i Džesika je idealna žena za prenošenje ove poruke.
Džesika Alba je glumica, poznati borac za ženska prava i majka dve devojčice. Glumačku karijeru počela je kada je imala 12 godina. Nakon studija u Atlantic Theatre Company čiji su osnivači Villiam H. Mejsi i Dejvid Mamet, zajedno sa njima glumila je u seriji Dark Angel, reditelja Džejmsa Kamerona, i time postala poznata širom sveta. Od tada je snimila više od 25 filmova, među kojima su The Fantastic Four i Sin City koji su zaradili više od $800 miliona zajedno, uključujući komedije i drame, od filmova nezavisnih reditelja do svetskih blokbastera.
Među njenim filmovima koji tek treba da se pojave su Dear Eleanor, Barely Lethal, Sin City: A Dame To Kill For i How To Make Love Like An Englishman gde glumi sa velikim imenima kao što su Pirs Brosnan, Salma Hajek i Malkolm Mekdauel.

Povezana vest:  BAFE raspisuje novi konkurs za mlada lica u modnoj industriji širom regiona