KIDS-Mart-post-sajtMIKSER KIDS MARKET: DEČJI IZBOR U NEDELJU, 16. MARTA, U MIKSER HOUSEU

Mikser House poziva sve zainteresovane da se prijave i učestvuju na Mikser Kids Marketu, čija je tema ove nedelje, 16. marta – „Dečji izbor“. Mikser House će se pretvoriti u svojevrsnu oazu kreativnosti i dobrog raspoloženja, a posetioce očekuju najmaštovitijie rukotvorine – od igračaka do odevnih predmeta, slatkiša i neodoljivih modnih gedžeta.
Mikser poziva sve, velike i male, koji se bave proizvodnjom igračaka, garderobe, obuće, bebi opreme, konditorskih i drugih proizvoda namenjenih deci i bebama, kao i dečje igraonice i radioničare, da učestvuju na marketu.
Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, naziv studija, brenda (linije proizvoda), fotografiju proizvoda koji će biti izlagani uz prateći kratak opis i kontakt telefon, mejl, veb adresu (ukoliko postoji). Mikser House će svim izlagačima obezbediti pultove prosečnih dimenzija 1,2 x 1,2 m. Kotizacija za učešće na Mikser Kids Marketu iznosi: 3,500 RSD (kompanije), 2,000 RSD (mali proizvođači i studiji), 1,000 RSD (izlagači second hand robe).
Izlagači mogu da se prijave do četvrtka, 13. Marta, u ponoć, slanjem imejla na [email protected]
Program Mikser Kids Marketa upotpuniće i raznovrstan prateći program. Spretni prstići u akciji je niz radionica za decu, među kojima će se naći i: Studio za animaciju ČIGRA: Animacija dece i facepainting, Studio animiranog filma, Maja Matić Radonjić: Lutkići spavalići, IClay: Radionica sa polimerskom glinom za modelovanje ICLAY. Svi koji žele da održe radionicu u kreativnom kutku mogu poslati opis na imejl: [email protected].
Trange-frange je kutak za prodaju i razmenu izgustiranih igračaka, u okviru kojeg deca prodaju svoje stare igračke, knjige i druge „dragocenosti“ ili ih međusobno razmenjuju, dok u kutku Mali veliki umetnici deca prodaju sopstvene umetničke i ručne radove, nastale u okviru kreativnih radionica u MH ili svoje radove koje donose od kuće.
Deca izlagači koja prodaju svoje stare igračke ili rukotvorine ne plaćaju kotizaciju, ali je obavezna prijava putem imejla [email protected] sa naznakom Mali veliki umetnici, odnosno Trange-frange.
Broj prodajnih mesta je ograničen. Prijave podležu selekciji, a finalni spisak učesnika biće objavljen u petak 14. marta.
Ulaz na manifestaciju MIKSER KIDS MARKET: DEČJI IZBOR, kao i učešće na radionicama za decu su besplatni.

Povezana vest:  Lekar Majkla Džeksona spasao ženu u avionu