BRAND SRBVichy predstavlja projekat 100 DANA, 100 ŽENA

Šta je ustvari idealna koža? Ujednačen i blistav ten bez nepravilnosti? Mladolik izgled bez bora, podočnjaka i pigmentacijskih fleka? Idealna koža je individualni potencijal naše kože da uz odgovarajuću negu, dugoročno preoblikuje kvalitet i dosegne svoj ideal. Vichy personalizovana rutina čišćenja, transformacije i nege su tri ključna koraka za otkrivanje idealne kože. Ove godine, Vichy predstavlja projekat 100 DANA 100 ŽENA: U 100 dana 100 žena u Srbiji će putem personalizovane rutine staviti Vichy proizvode na test svoje idealne kože i dugoročno preoblikovati njen kvalitet i zdravlje.

IDEALNA KOŽA VIŠE NIJE SAN
Bez obzira na tip kože (osetljiva, zrela, suva, sklona nepravilnostima), godine ili stil života koža može biti preoblikovana i dostići svoj ideal. Život kože je dinamična ravnoteža podložna višestrukim uticajima, unutrašnjim i spoljašnjim. Vichy smatra da je nega koju nudimo koži važnija od njene prirode: personalizovanom rutinom za određeni tip kože ona se obnavlja, štiti, zadržava vodu, hranljive materije, dugotrajno je preoblikovana i dostiže svoj ideal. Savršenstvo ne postoji ali lični ideal je moguće dostići – Vichy zna kako.

Povezana vest:  Šta je neizostavni deo svakog kofera?

VICHY RUTINA ZA POSTIZANJE IDEALNE KOŽE
Personalizovana rutina čišćenja, transformacije i nege su tri ključna koraka za otkrivanje idealne kože. Svaki proizvod pažljivo je odabran iz različitih Vichy linija prema potrebama kože i željama svake osobe.

1.ČIŠĆENjE: Idealna koža predstavlja čistu i zdravu kožu koja ne sadrži nečistoće poput zagađenja, mrtvih ćelija, šminke i sebuma. Čišćenje je ključan korak i sam početak transformacije kvaliteta kože.

Povezana vest:  Srbija u nedelju deveti put bira predsednika

2.TRANSFORMACIJA: Korak transformacije zahteva visoko koncentrovanu formulu poput seruma koja deluje već od prve kapi i preoblikuje kožu dubinski, iznutra prema spolja, vračajući joj zdrav sjaj i bolji kvalitet.

3.NEGA: Nega koži pruža hidrataciju i neophodne hranljive sastojke za njeno zdravlje i aktivne sastojke za podsticanje dugoročne transformacije iz dana u dan.

VICHY brend kampanja za idealnu kožu
100 žena različitog životnog doba, stila života, zanimanja i tipa kože dobilo je priliku da prve u Srbiji definišu svoje viđenje idealne kože pomoću nove Vichy web dijagnoze koja pruža personalizovani pristup svakoj osobi. Na osnovu dijagnoze, svakoj ženi je omogućen profesionalan savet kod definisanja ideala kože i kod odlučivanja šta promeniti, preoblikovati i usavršiti. 100 dana svakodnevne personalizovane rutine – Vichy je omogućio odabranim ženama iz Srbije nakon sprovedene dijagnoze. Svaka žena dobila je personalizovanu Vichy rutinu proizvoda koja se sastoji od proizvoda za čišćenje, seruma za transformaciju i nege za dugoročno preoblikovanje kvaliteta kože. 100 žena u 100 dana, ime je brend kampanje koja će pratiti iskustva žena na Vichy web stranici, od prvog do poslednjeg dana njihovog putovanja prema idealnoj koži.

Povezana vest:  Prins želi da živi u Francuskoj

Vichy poziva sve žene da posete www.vichy.rs/100dana100zena ili najbližu Vichy partner apoteku kako bi putem nove Vichy dijagnoze idealne kože otkrile svoju personalizovanu rutinu proizvoda za idealnu kožu.