L Wren ScottLoren Skot ostavila sve Miku Džegeru

Američka modna dizajnerka Loren Skot, koja je 17. marta počinila samoubistvo tako što se obesila u svom stanu u Njujorku, ostavila je za sobom jednog skrhanog Mika Džegera, ali i bogatijeg za nekoliko miliona dolara.
Naime, dan nakon sahrane, otvoren je njen testament u kome stoji da svo svoje bogatstvo, vredno devet miliona dolara, ostavlja frontmenu Rolingstonsa.
„Sav svoj nakit, odeću, nameštaj, automobile i ostale lične predmete, kao i nekretnine, ostavljam Majklu Filipu Džegeru“, piše u oporuci sastavljenoj u maju prošle godine.
Kako prenosi Njujork Post, samo stan od 220 kvadratnih metara, koji je Skot posedovala na Menhetnu, procenjen je na osam miliona dolara.
Dizajnerka, koja je za života „oblačila“ brojne holivudske zvezde, jasno je poručila da ne želi ništa da ostavi svom bratu i sestri.
Možda se zato na njenoj sahrani u Los Anđelesu pojavio samo njen brat dok je njena sestra Džen optužila Mika Džegera da je od sprovoda napravio „medijski cirkus“, ne dopustivši porodici da se dostojno oprosti od pokojne Loren.

Povezana vest:  ČARI FRANCUSKE KUHINJE NA LADY FAIRU UZ FRIKOM