ivana spanovic dvoranaVelika radost u atletskoj reprezentaciji povodom EP u dvorani 2017.godine

Srpski atletičar Emir Bekrić rekao je danas da veruje da će Beograd biti dobar domaćin učesnicima Evropskom dvoranskog prvenstva u atletici 2017. godine.
-Zadovoljan sam odlukom i veoma mi je drago što će Beograd imati priliku da ugosti evropske atletičare. Rezultati koje smo ostvarili u poslednje vreme i potencijal koji smo pokazali dobiće sada dodatno na jačini, i verujem da će to svima biti motiv da se pokažemo kao pravi domaćini – rekao je Emir Bekrić.
I Mihail Dudaš, Asmir Kolašina i Ivana Španović imaju samo reči hvale.
-Veoma sam srećan zbog toga što je Beograd izabran kao domaćin Evropskog prvenstva u dvorani. Nadam se da ćemo našu publiku obradovati medaljama. Takođe bih čestitao Atletskom savezu Srbije na trudu, i nadam se da će ovo biti podsticaj da se atletska dvorana još brže završi – izjavio je Mihail Dudaš.
-Ovo je samo dokaz koliko nas sada poštuju u Evropi i svetu kao i jednu atletsku vele silu. Zaista sjajna vest za srpsku atletiku, a i srpski sport. Organizovati tako veliki sportski događaj je velika čast za Srbiju i Atletski savez Srbije, a za nas atletičare pogotovo. Kao Evropski dvoranski šampion imam obavezu da na domaćem teretu ponovo zablistam – izjavio je Asmir Kolašinac.
-Presrećna sam što će atletika našoj publici prirediti nešto nezaboravno za svu podršku koju nam pruža svih ovih godina. Ovim putem želim da čestitam atletskog delegaciji koju su predvodili Veselin Jevrosimović i Slobodan Branković. Jedva čekam da uz 30 000 ljudi pevam Bože pravde. Biće zaista fenomenalno i to nešto je srpska atletika čekala sve ove godine. Biće pravi spektakl – izjavila je Ivana Španović.
Beograd će biti domaćin Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici 2017. godine, odlučeno je danas u Frankfurtu. Beograd je dobio organizaciju evropskog šampionata u konkurenciji Poljske i Turske.

Povezana vest:  Mali: Maratonski plamen ponovo u Beogradu