igor raovicNajmlađi član reprezentacije u Rigi spreman

Još jedna mlada i perspektivna mlada nada atletike otkrivena je upravo na Finalu Kupa Srbije za seniore/ke u disciplini troskok, Igor Raović.
Atletiku je počeo da trenira pre osam godina zajedno sa svojim bratom, srpskim reprezentativcem na 400 metara Milošem Raovićem, u Atletskom klubu „FAP“ Priboj kod trenera Vlado Pivljanina.
Igor je tek prva godina starijih juniora (1996), a već se nalazi u sprskoj reprezentacije i ovog vikenda boriće se za svoju zemlju po prvi put na Ekipnom prvenstvu Evrope u Rigi.
-Nisam očekivao da ću skočiti ovako dobro i ostvariti novi lični rekord u troskoku 15.14 metara, zato što imam povredu kolena. Boriću se maksimalno za svoju zemlju, ovo mi je prvo seniorsko takmičenje i nadam se novom ličnom rekordu i da ću osvojiti što više bodova za reprezentaciju – rekao je Raović.
Miloš Raović jako je ponosan na svog brata i možemo zaključti da njihovo vreme za napredovanje i bolje rezultate tek dolazi.
Srpska reprezentacija je danas odradila poslednji trening pred takmičenje. Svi se nadaju lepom vremenu i sa nestrpljenjem očekuju početak takmičenja.

Povezana vest:  Bubka: Srećan sam zbog Lavilenija