Srecko KatanecSelektor reprezentacije Slovenije Katanec posetio i podržao Turnir prijateljstva u Bijeljini

Jedan od najboljih igrača koje je Slovenija dala reprezentaciji Jugoslavije, Srećko Katanec došao je u Bijeljinu na Turnir prijateljstva da podrži mlade fudbalere iz regiona koji po prvi put imaju priliku da međusobno izmere snage. Nekadašnji igrač Dinama, Partizana i Olimpije istakao je važnost ovakvog turnira za igrače na njihovom početku.
-U Sloveniji nisam bio na puno utakmica ovog uzrasta tako da me je baš interesovalo kako izgledaju naši momci u poređenju sa Zvezdom, Dinamom ili nekim drugim klubom. Ovaj Turnir prijateljstva je lep, i veoma je prijatno videti posle dugo godina da neko pokreće ovakve fudbalske akcije između klubova zemalja bivše republike – rekao je selektor reprezentacije Slovenije Srećko Katanec.
Osvrnuli smo se na situaciju u reprezentaciji Slovenije, u kojoj prema rečima selektora Srećka Kataneca ima dosta problema.
-Reprezentacija Slovenije stoji tako-tako. U principu zbog toga što mi puno igrača nema klubove i sada ću videti šta će se desiti u ovih 14 dana. Ako ne dobiju klubove imaćemo velikih problema. Govorim o igračima koji su standardni godinama, a sada su ostali bez klubova. Matauš, Kirm, takođe ne znam šta će biti sa Birsom koji je u Milanu da li će tu ostati ili ne. Vrlo će bitno bitno šta će se sada događati – zaključio je Katanec.

Povezana vest:  Paunović: Plaman u osminu finala SP je dostižan