Tatjana Mirkovic

Tatjana Mirković puna podrške za naše atletičare na SP u Pekingu

Tatjana Mirković (bivša Jelača) mirno provodi trudničke dane. Trenutno je sa suprugom Bojanom u Nemačkoj, i jedva je dočekala početak Svetskog prvenstva u atletici. Svim srcem je uz srpske atletičare.
-Prvenstveno želim da čestitam Asmiru Kolašincu sedmo mesto, to je veliki uspeh, njegov najbolji rezultat na Svetskim prvenstvima do sada. Takođe, Amela Terzić je uradila odličnu stvar ulaskom u polufinale, i svaka joj čast na odličnoj trci i borbenosti. Čudan je osećaj kad gledam neko veliko takmičenje, poput Svetskog prvenstva, a da znam da ne učestvujem. Ipak, lep je razlog mog odsustva, ali zato navijam sat i odmah sam ispred televizora, kako bih odgledala sve, pre svega bodrila naše atletičare. Šaljem im pozitivnu energiju i verujem u njih. Verujem da će svi dati maksimum, i da će biti zadovoljni rezultatima. Naravno, uvek je želja da se osvoji medalja, znam koliko je to teško, ali nekako uvek mislim da mogu da nas obraduju – kratko je prokomentarisala Tatjana Mirković.
Tatjana je pravi sportista, već sada planira treninge i povratak na stazu nakon porođaja. Ipak, kao i na terenu, želi da ide korak po korak. Nastavlja da uživa u trudnoći, ovih dana uz sve ono što kraljica sportova donosi iz Pekinga.

Povezana vest:  Španovićeva poručuje: Želim da budem jedan od junaka

PHOTO: Mario Bella/Geturshot.com.