Kompanija Porsche SCG sa svojim brendom Volkswagen nastavlja i proširuje svoju dugogodišnju saradnju sa Atletskim Savezom Srbije u želji da pruži podršku u ostvarivanju vrhunskih rezultata.

Danas je u Volkswagen prodajno-servisnom centru Porsche Beograd Sever našoj proslavljenoj atletičarki Ivani Španović svečano predat na korišćenje novi Tiguan.

Rezultati koje je Ivana postigla do sada, naročito ove, olimpijske godine, na SP u Portlandu, mitinzima u Šangaju i Judžinu ulivaju veliku nadu da će na predstojećim Olimpijskim igrama u Riju biti u vrhunskoj formi koja će joj obezbediti poziciju da se bori za najviši plasman. U Ivaninim pripremama za osvajanje vrha svetske atletske scene podržaće je marka Volkswagen sa svojim najnovijim dostignućem savremene tehnologije, modelom novi Tiguan.

Povezana vest:  ASS uručio priznanja najboljim atletičarima u 2016. godini

Sa svim svojim kvalitetima novi Tiguan je pravi izbor za Ivanu Španović kao dragulja srpske atletike, koji će joj omogućiti uživanje u slobodnim trenucima između takmičenja i osvajanja medalja.

„Izuzetno sam srećna što ću da dobijem pomenuti automobil od VW, on će mi olakšati pripreme za dalja takmičenja“, izjavila je Ivana.

Kompanija Porsche SCG nastavlja da podržava Atletski saez Srbije i vrhunski sport u Srbiji i doprinosi motivaciji u postizanju vrhunskih rezultata kojih će zasigurno biti još mnogo.

Povezana vest:  Do sada prijavljeno 3450 učesnika iz 52 zemlje za 27. SuisseGas Beogradski maraton

„Atletski savez i Porše sarađuju počevši od 2013. kada je VW bio zvanični automobil Evropskog prvenstva u krosu. Nakon toga nastavljena je saradnja koje će se sada proširiti i na najveće takmičenje koje će se sledeće godine održati u Srbiji – Evropsko prvenstvo u dvorani 3-5 marta u Kombank areni“, rekao je Branković.