Uoči IV Međunarodnog Serbian Open Indoor Meetinga koji će se održati 20.februara 2019.godine, naši najbolji atletičari ovog vikenda imaće generalnu probu na Prvenstvu države za seniore/ke.

Atletska dvorana biće otvorena za sve ljubitelje kraljice sportova koji budu želeli da bodre naše atletičare, a ulaz će biti besplatan.

Ujedno će ovog vikenda biti održano i Prvenstvo države u višebojima za seniore, tako da će prvog dana, 02.februara takmičenje početi trkom na 60m u sedmoboju u 11h. Zvanično otvaranje takmičenja planirano je za 13h.

Povezana vest:  Blejk brži od Bolta u Kingstonu

Ljubitelji atletike imaće priliku da gledaju Mihaila Dudaša oba dana takmičenja, Bibić Elzana u trci na 1500m i 3000m, Jasmin Halilija u skoku uvis, Lazara Anića i Strahinju Jovančevića u skoku udalj, Asmir Kolašinca u bacanju kugle, Maju Ćirić u trci na 400m, Amelu Terzić u trkama na 800m i 1500m, Teodoru Simović u trci na 1500m i 3000m, Anju Lukić i Milicu Emini na 60m prepone, kao i mnoge druge.

Povezana vest:  ASS oštro kaznio sudije

Nakon ozbiljnih i teških povreda, dva atletičara se ovog vikenda vraćaju na atletsku scenu, Lazar Anić i Amela Terzić.

„Još uvek sam u početnoj fazi priprema. Ove trke koristiće mi kao trening priprema pred leto, kada planiram da se vratim u punoj formi. Prošlo je pet meseci od moje povrede, i drago mi je što konačno trčim bez bola. Nadam se da će dvorana biti puna i da ću uz podršku gledalaca uspeti da istrčim obe trke“, rekla je Amela Terzić.

Povezana vest:  SP PEKING 2015, Getlin najbrži, Gej i Bolt u polufinalu