U skladu sa sloganom Beogradskog maratona “Uvek više”, našoj porodici se pridružio Nike, vodeći svetski brend u industriji sportske opreme. Kompanija Sport Time Balkans, kao zastupnik brenda Nike u Srbiji, prepoznala je Beogradski maraton kao jedan od simbola srpske prestonice i ovom saradnjom Beogradski maraton je stao rame uz rame sa eminentnim trkama u svetu koje su podržane od strane brenda Nike. Od sada sve učesnike Beogradskog maratona kao poklon očekuje Nike Dri-FIT majica, za još bolje trkačko iskustvo.

Beogradski maraton na prvo mesto stavlja zadovoljstvo njegovih učesnika i podizanje kvaliteta događaja. U skladu sa ovim ciljem, deo porodice Beogradskog maratona je postala kompanija Sport Time Balkans sa kojom deli iste vrednosti, usmerene na kvalitet i inovativnost, potrebe trkačke zajednice i okruženja u kome živimo, kao što su održivost i zaštita životne sredine.

Povezana vest:  Smoki Smokić Dečiji maraton - 20. put

„Nike se trudi da podrži i inspiriše sve sportiste širom sveta, da uvek daju svoj maksimum i da nikada ne odustaju. Veoma smo ponosni na ovu saradnju i činjenicu da je upravo naš brend podržao Beogradski maraton, kao najmasovniji trkački događaj u našoj zemlji“, izjavila je Mirjana Jokić, generalna direktorka kompanije Sport Time Balkans.

Povezana vest:  Subotić: Sledeći cilj norma za Olimpijske igre u Riju

Direktor Beogradskog maratona Darko Habuš, ovim povodom je izjavio: „Velika nam je čast što imamo priliku da ostvarimo saradnju sa svetski poznatim brendom Nike i verujemo da u sinergiji sa kompanijom Sport Time Balkans možemo da ostvarimo odlične rezultate na svim budućim projektima. Hvala vam što ste prepoznali energiju koju ulažemo i postali deo naše porodice. To je još jedno priznanje da je Beogradski maraton sa pravom jedan od simbola Srbije, njene prestonice, ali i događaj kome se najbolji maratonci iz godine u godinu vraćaju, a novi šampioni prve velike uspehe prave baš na beogradskim ulicama.

Kompanija Sport Time Balkans, ekskluzivni distributer brenda Nike za Srbiju, Rumuniju, Bugarsku, BiH, Crnu Goru, Severnu Makedoniju i Albaniju, od danas je zvaničan tehnički partner 36. Beogradskog maratona.

Povezana vest:  Suzuki oborio svetski rekord u brzom hodanju

Koristimo ovu priliku i da najavimo da će kompanija Sport Time Balkans na Trkačkom sajmu Beogradskog maratona u periodu od 20. do 22. aprila 2023. godine na Beogradskom sajmu imati svoj štand, na kome će biti izloženi Nike modeli po specijalnim cenama, samo za ovu priliku.