Dudas_u_poseti_sportskom_kampu001

Mihail Dudaš posetio sportski kamp u Kučevu

Naš čuveni desetobojac Mihail Dudaš posetio je sportski kamp u Kučevu koji je realizovao Procter&Gamble u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije.
Prvog dana kampa deca su učila da igraju odbojku, fudbal i vaterpolo. Naš poznati atletičar koji se upravo vratio sa Olimpijskih igara u Londonu, priključio im se u novim sportskim aktivnostima.
-Sport je veoma važan u odrastanju svakog deteta, kako za fizički tako i za mentalni razvoj. Kroz niz sportskih aktivnosti koje biti organizovane u kampu, deca će naučiti da kroz sport poštuju fer plej, timski rad ali i lepotu igre i sporta. Veoma sam srećan što sam imao priliku da provedem dan sa decom i da sa njima podelim svoje znanje i iskustvo – izjavio je Dudaš.
Dudas_u_poseti_sportskom_kampu009 
Pored raznih dnevnih aktivnosti, deca su učestvovala u brojnim kreativnim radionicama. Naučili su sve o istoriji nastanka Olimpijskih igara, a u muzičkoj radionici nacionalnu himnu i zvaničnu himnu sportskog kampa. Jedna od kreativnih radionica bila je i pravljenje specijalnih rekvizita za navijanje.
Sportski kamp je deo kampanje “Hvala mama” koja ima za cilj da promoviše važnost sporta u razvoju mladih,i da oda priznanje mamama koje su zaslužne za postizanje uspešnih rezultata njihove dece, jer iza fantastičnog sportiste stoji još fantastičnija mama.
Sportski kamp u Kučevu trajaće 8 dana, od 19 – 26 avgusta. U kampu boravi 100 dece koja su izabrana putem nagradne igre koju je organizovao P&G kroz svoje brendove Pampers®, Ariel®, Always®, Fairy®, Lenor®, Blend a Med®, Duracell®, Head & Shoulders®, Gillette® and Bonux®.

 

Povezana vest:  Pauel zaboravio imena preparata koje je uzimao