Milan RisticMilan Ristić spreman da zablista

Milan Ristić, srpski reprezentativac, nalazi se na Koledžu u Berkliju i vredno se sprema za početak zimske sezone.
-Osećam se odlično, treniram jako za ovu sezonu. Škola mi je počela danas, tako da je raspust gotov i sada ulazim u takmičarski period, a prvo takmičenje nam je za vikend. Nadam se da sam spreman za ovaj početak i do sada se nikad brže nisam osećao, što su pokazali i testovi na treningu.
U pripremnom periodu na treningu Ristić je istrčao tri lična rekorda na 30m, 60m prepone i 200m, za vreme je ostao tajanstven i poručio nam da će se to pokazati na takmičenjima.
-Ove godine cilj mi je da se kvalifikujem za NCAA gde ide prvih 16 takmičara u svakoj discipline i završim medju prvih 8. Pored toga treniram da oborim državni rekord na 60m prepone koji iznosi 7.73sekunde što je jako blizu mog ličnog od prošle godine, i državni na 200m u dvorani koji iznosi 21.24sekunde. Sada sam spreman za to, samo se nadam da ću ostati zdrav, ostalo će se pokazati na stazi – rekao nam je Milan Ristić.
Ove godine prešao je u klub Partizan gde će imati bolje uslove za rad i trening, kao i za pripreme, kada se nalazi u Beogradu.
Za kraj nam je poručio : „Spreman sam i ne mogu više da čekam da počnu takmičenja“.

Povezana vest:  Forte najbrži u kvalifikacijama, Bolt osmi