mercedes_c_klasaMercedes-Benz i NAVAK u akciji „Vežite se, polećemo!“
Mercedes-Benz će svim ljubiteljima automobila pružiti ekskluzivnu priliku da od 13. do 16. maja, na NAVAK stazi u Subotištu, prisustvuju jedinstvenom događaju pod nazivom „Vežite se, polećemo!“
Svi učesnici ove specijalne obuke, koja je organizovana po prvi put u Srbiji, mogu da uživaju u uzbudljivoj vožnji najnovijih i najatraktivnijih Mercedes-Benz modela, među kojima su SL 500, E 500 Cabrio, SLK 350, S 400 Hybrid, ML 63 AMG, G 500.
Pored najaktraktivnijih Mercedes-Benz vozila svi učesnici ovog speciajlnog događaja, imaće priliku da upoznaju i voze najatraktivniji sportski automobil na svetu, safety car Formule 1- fascinantni SLS AMG.
Najbolji Daimlerovi treneri će predstaviti karakteristike sportskih automobila na trkačkoj stazi, najnovije inovacije i funkcije svih Mercedes-Benz bezbednosnih sistema, kao i prohodnost Mercedes-Benz terenskih vozila na zahtevnim terenima.
U toku četiri dana, ograničeni broj polaznika će imati mogućnost da učestvuje u treningu. Svi učesnici će imati jedinstvenu priliku da tokom više od 3 sata prođu obuku koja se sastoji od četiri segmenta:
•    „Interaktivnu prezentaciju“- tokom koje će dobiti odgovore na sva pitanja;
•    „Fascination test“- vožnja sporsthih automobila na zatvorenoj trkačkoj stazi
•    „Safety test“- ponašanje luksuznih limuzina na klizavim podlogama uz asistenciju Mercedes-Benz bezbednosnih sistema
•    „Test terenskih vozila“- koja zahtevne terene prolaze sa lakoćom a neprohodne terene čine prohodnim
Svi zaljubljenici u najekskluzivnije Mercedes-Benz automobile mogu da rezervišu svoje učešće na  www.mercedes-benz.rs ili kod ovlašćenog Mercedes-Benz partnera.
Povezana vest:  Dobar junski zaokret za Mazdu